من خیلی آدم خونگرم و خاکی هستم زود با همه میجوشم ولی همیشه آدمای دور وبرم تو زرد از آب درمیان و این وسط منم که لطمشو میخورم یه جورایی خیلی به بقیه رو میدم 😕 دیگه ازین اخلاقم کلافه شدم نمیخوام به کسی بیش از لیاقتش رو بدم میخوام عوض بشم بشم یه آدم مغرور و بی تفاوت 😓 به کمک همتون نیاز دارم لطفا همتون بیاین 😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
رز دلتو به هیچچچچکس نگو...من یه دوست با سیاستی دارم ازم چندبار انتقاد کرد که جنبه شوخی نداری دوستیمو شوخی میکنیم اگه جنبه نداری نباید خودتم شوخی کنه...حرفشو اصلا به کسی نمیگه که مثلا کسی تو زندگیشه یا نه ماکه خیلی دوست صمیمی هستیم فقط به ما میگه...تو دار نیست ولی حد و حدود رو رعایت میکنه اگه کسی بد حرف زد باشه باخنده چنان جوابی میده و دیگه نادیده اش میگیره و....خیلی چیزای دیگه