2821
2789
عنوان

شوهر ....

627 بازدید | 33 پست

سلام 

نمیدونم اسم کار شوهرم چیه و چی میتونم بهش بگم اما داستان از این قراره که شوهرم یه عالمه امتیاز وام داشت که کلیشو به آدم های بی خود و بی نسبت مثل داداش دوستش و مشاور املاک(که زن هم هست ) و .... داد الان خواهر من خیلی پول لازمه. خیلی رک گفت نه آنجور امتیازام تموم میشه. واقعا الان حس بدی پیدا کردم بهش ولی نمیتوانم چجوری حالشو بگیرم.  دفعه چندمشه نمیتوانم چرا زورش میادین یه لقمه بره سر سفره خواهر من

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باجناق ها کلا چشم همدیگه رو ندارن 

نه عزیزم کلا همه اینطور نیستن..شوهر من که خیلی شوعر خواهرمو دوس داره..تعریف نیست جدی میم..بدون خبر من بهش زنگ میزنه یا میره محل کارش..همیشه پیش خونوادش تعریفشومیکنه

چرا باید به اون زنیکه حراف و وراج مشاوره مسکن بده به خواهر من نده ؟

ببین دو حالت داره باهاش حرف بزن بگو احتیاج دارن اگه گفت نه بگو پس حق نداری به هیچ کدوم از خانوادها انجام بدی و شمشیر از رو ببند

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
نه عزیزم کلا همه اینطور نیستن..شوهر من که خیلی شوعر خواهرمو دوس داره..تعریف نیست جدی میم..بدون خبر م ...

از نظر مالی در یک سطح هستین؟

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز