2789
عنوان

شوهر ....

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 33 پست
ببین دو حالت داره باهاش حرف بزن بگو احتیاج دارن اگه گفت نه بگو پس حق نداری به هیچ کدوم از خانوادها ا ...

خاک تو سر من کنن که همیشه با خانواده خاله زنکش خوب برخورد کردم فکر کردن چه خبره چه کیس بی نظیریه شوهرم برای من !!! خاک تو سرم که دو بار حالشونو نگرفتم بتمرگن سر جاشون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

انتظارتون بیجاست ...اصلا اصرار نکنید من بودم حتی مطرحم نمیکردم ...شاید شوهرتون دلش نخواد شما نمیتونی ...

عزیزم اگه به هیچ کس نمی داد از سیر تا پیاز رفیق های علاف و فامیل های در پیتش از امتیاز وام ما استفاده نکرده بودن حرفی نبود اما این وسط فقط خواهر من زیادیه؟ 

خاک تو سر من کنن که همیشه با خانواده خاله زنکش خوب برخورد کردم فکر کردن چه خبره چه کیس بی نظیریه شوه ...

ببین زندگیت دعوا و جنگ ننداز بخاطر خواهرت ولی اگه کلا از سیستم شوهرت بدت میاد باهاش حرف بزن بگو اگه گفت دوست ندارم با تهدید بترسونش 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
منظورم اینه اگه یه کم وضع اقتصادی یه داماد بالاتر بشه حسادت ها بیشتر میشه

باور کن توخونواده ما اینحوری نیس..شوهر منم اصلا حسادتی تو وجودش نیس..از انسانیت شوهر خواهرم همش میگه وخوشش میاد

عزیزم اگه به هیچ کس نمی داد از سیر تا پیاز رفیق های علاف و فامیل های در پیتش از امتیاز وام ما استفاد ...

ببین عزیزم باید با واقعیت روبرو بشی دیگه ...این امتیاز حق شوهرتونه و میتونه به هرکی میخواد بده و یا اصلا نده ...متاسفانه اگر مشکلات خانوادگی هم باشه مخصوصا با باجناق که دیگه هیچی ....الانم شما ناراحتی کنی نهایتا چی میشه ؟؟؟؟حساسیت شوهرتو زیاد میکنی و زندگی خودتو تلخ میکنی ....بعدم اگر شوهرخواهرتون نیاز داره اصلا مطرحم نکن چون شوهرت بیشتر میتازونه 

ببین زندگیت دعوا و جنگ ننداز بخاطر خواهرت ولی اگه کلا از سیستم شوهرت بدت میاد باهاش حرف بزن بگو اگه ...

نه کلا اهل دعوا هم نیستم اما میتونم دست بی صاحابمو بزار جیبم برای خانوادش هیچ مهر و محبت نپاشم که فکر کن خبریه هر بار به خانواده من بی تفاوتی کنه و فکر کنه وظیفه ماست خدمات ارائه بدیم

باور کن توخونواده ما اینحوری نیس..شوهر منم اصلا حسادتی تو وجودش نیس..از انسانیت شوهر خواهرم همش میگه ...

خوب همه که اینجور نیست مثلا مادر شوهر خوب هم هست ولی خوب تو جامعه اینطور شده

نه کلا اهل دعوا هم نیستم اما میتونم دست بی صاحابمو بزار جیبم برای خانوادش هیچ مهر و محبت نپاشم که فک ...

خوب همینارو اروم بهش بگو ظاهرا قبول نکنه به حرفات فکر میکنه

بدم اومده از خودش و خانوادش. همش در این فکرن که خوب این الان حسوديش شده به ما و ما بالاتریم اینا پای ...

عزیزم از قدیم میگن داماد درخت نخل هست سایه نداره.... والا انتظار نداشته باش به خانواده زن خوبی کنن

هرگزم نقش تو از لوح دل و جان نرود ❤️ ✨