2777
2789
عنوان

رزاسه

| مشاهده متن کامل بحث + 24833 بازدید | 83 پست
شما کجا رفتید تهرانید؟

ن اونموقع ساکن اراک بودم اونجا میرفتم

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمان میشه یکوچولو قرمزی شاید گاهی بیاد ولی درمان میشه من همزمان با درماتیت داشتم و درمان شد رف الحم ...

سلام.میشه بگین چجوری درمان شدین منم قرمز میشم بعد از حمام خیلی زیاد میشه ولی بعد از یکی دو ساعت کمرنگ میشه دکترا میگن درماتیت ولی خودم میگم شاید رزاسه باشه.توروخدا بگین چطور درمان شدین یا دکترتون کی بوده

سلام.میشه بگین چجوری درمان شدین منم قرمز میشم بعد از حمام خیلی زیاد میشه ولی بعد از یکی دو ساعت کمرن ...

والا من قرمزیم اینجور بود ک همیشه قرمز بود زیر افتاب بیشتر میشد و اینکه درماتیت داشتم و بخاطر استفاده کورتون موضعی طولانی مدت رزاسه گرفتم ولی معمولا خانمای بالای 40 50 سال رزاسه میگیرن ... من رفتم پیش دکتر نوشین باقرانی راکوتان و ی سری کرم فلوکسیا همزمان بهم دادن اگ اشتباه نکنم قرص دگ ای یادم نبیست ی لایه بردار رکسول هم بود بعد 6 تا 9 ماه اوکی شدم دگ ولی الانم برمیگرده گاهی قرمزی ک ب دلیل درماتیته دقیقا بعد حمام بعد کمرنگ میشه دوباره وقتی یکم گرم بشه یا صورتم چرب بشه قرمز میشه 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
والا من قرمزیم اینجور بود ک همیشه قرمز بود زیر افتاب بیشتر میشد و اینکه درماتیت داشتم و بخاطر استفاد ...

منم دکتر زیاد رفتم بخدا دیگه بریدم تو ای گرونی و وضعیت بد اقتصادی باید از جیبم بزنم دارو و پماد خارجی گرون قیمت بخرم ویزیت دکترهم ک شده ۵۰ به بالا آخرش یه کورتون میدن میگن بزن.منم دیگه چند ماهه ک تمام داروهای کورتون گذاشتم کنار چون باعث میشه با قطع دارو بدتر بشه یا باعث رزاسه بشه. دکتر میگفت پوستت به کورتون عادت کرده ایجور قرمز میشه.نمیدونم چ خاکی تو سرم بریزم .من خوزستانم 

والا من قرمزیم اینجور بود ک همیشه قرمز بود زیر افتاب بیشتر میشد و اینکه درماتیت داشتم و بخاطر استفاد ...

کاش یه گروه کسایی ک مث من بیچاره ان میومدن میگفتن چیکار میکنن یا بهم کمک میکردیم. من دیگه به خودکشی هم فکر میکنم کاملا افسرده شدم با قرص مسکِن میخوابم

کاش یه گروه کسایی ک مث من بیچاره ان میومدن میگفتن چیکار میکنن یا بهم کمک میکردیم. من دیگه به خودکشی ...

عزیزم ن بابا این فکرا چیه ی دوره درمان با راکوتان بگیر حتما خوب میشی منم قبل اینکه دکترو پیدا کنم 4 سال دکترای مختلف میرفتم ماهی حدود 1 و خورده ای دارو های خارجی میدادن بم اصن خیلی نامردی زیاد شده شما پیش دکترای معروف شهر نرو برو پیش تازه کار ترا منم اولین بیمارای این دکتر بودم تمرکزشون بالاتره و کلا بیشتر دنبال جواب مثبت گرفتن توی درمانن معمولا تازه کارا ... اتفاقا منم الان اهوازم ولی اون زمان اراک بودم دکتر پوست خوب توی خوزستان کم نیست ولی خب من توصیه میکنم برید پیش هر کسی خودتون بگید ک دگ ب هیچ وجه نمیخواید کورتون بزنید داروهای قبلتونم بگید خودشون درمانای قبلو میزارن کنار مثلا من همه جا ی مشت شامپو کتوکنازول و اینجور چیزا بهم میدادن دگ خودم استفاده نکردم رفتم مدلای مختلفو زدم تا انی ک ب پوستم میخورد پیدا کردم خیلی وقتا با داروخانه قرار داد دارن و بهتره خودتون حواستونو ب تجویزا بدین کلا ولی اعتمادم باید بکنید بنظرم نظر دکترتو برا ی دوره درمان با راکوتان بپرس بهرحال این درماتیت باید کنترل بشه از بین نمیره من هر وقت شهرمو عوض میکنم دوباره خفیف برمیگرذه ولی خب همون دوره شدتشو اورده پایین و دگ دستم اومده باید چیکار کنم ایشالله ک شما هم حتما درمان میشید 

عزیزم ن بابا این فکرا چیه ی دوره درمان با راکوتان بگیر حتما خوب میشی منم قبل اینکه دکترو پیدا کنم 4 ...

یه دوره دو ماهه راکوتان مصرف کردم هفته ای دوتا تا دو ماه. اون دونه های درماتیت رفتن ولی قرمزیش نرفته بخصوص بعد از حمام که وحشتناک میشه 

یه دوره دو ماهه راکوتان مصرف کردم هفته ای دوتا تا دو ماه. اون دونه های درماتیت رفتن ولی قرمزیش نرفته ...

دوماه؟ دکتر گفتن دگ کافیه؟ من همزمان با راکوتان کرم ضد قرمزی فلوکسیا هم میزدم ... والا نمیدونم بنظرم دکترتونو عوض کنید من مدت طولانی راکوتان خوردم 6 تا 9 ماه فکر میکنم البته یادم نمیاد چند سال پیشا بود ولی خب قرمزی بعد حمام روی گونه و بینی و بین ابروهامو دارم هنوز ولی شدید نیست

شما چند وقت پماد کورتون استفاده کردین؟

من فک کنم دوسال بیشتر شد البته سر خودم بود چون درسام سنگین بود ی موقعایی 3 ماه نمیرفتم دکتر سرخود همون پمادو میزدم نتیجش عالی میشد ولی کلیییییییییی مشکل برام ایجاد کرد بجز رزاسه کلی بیماری چشمی و اینا خداروشکر گذشت شما اشتباه منو نکنید موضعیشم کم استفاده کنید

دوماه؟ دکتر گفتن دگ کافیه؟ من همزمان با راکوتان کرم ضد قرمزی فلوکسیا هم میزدم ... والا نمیدونم بنظرم ...

اره والا گفت دو ماه بخور چی بگم.تو دوره ای که راکوتان میخوردم بیشتر قرمز میشدم چون پوستمو خشک کرده بود. وایی دقیقا منم بعد از حمام گونه بینی وسط پیشونیم قرمز میشه واسه من قرمزیش خیلی زیاده یجوری که خجالت میکشم کسی ببینتم. تو گرما هم میزنه بیرون.