farges مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 556 عنوان رنگ مو+عکس 327 بازدید | 17 پست سلام بچه ها من موهام رنگ دودی زیتونی گذاشتم ولی زیاد خوشم نمیاد میخام رنگ مشکی کنم چه شماره ای و چه اکسیدانی بگیرم که کل موهام مشکی بشه و به قرمزی نزنه؟؟؟؟ آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟ 1397/12/05 | 12:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریماس عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 2957 قشنگه رنگش که حیفه چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
طلوع_شادي عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 6107 مشكي نكن موهات دكلره داره بزار روشن بمونه ،نسكافه اي ،مرواريدي يا شني بزن طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰
farges مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 556 قشنگه رنگش که حیفه اخه حس میکنم سنمو زیاد نشون میده آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟
رهی؟ عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 3210 قشنگه ک فعلا عوض نکن مثل آدمی شده ام ک آتش گرفته!اگربایستد میسوزد،اگربدود بیشترمیسوزد.
ریماس عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 2957 اخه حس میکنم سنمو زیاد نشون میده یه مدت بزار باشه..هنوز بهش عادت نکردی هروقت ازش خسته شدی رنگش رو عوض کن الان ممکنه موهات اسیب ببینه چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
farges مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 556 یه مدت بزار باشه..هنوز بهش عادت نکردی هروقت ازش خسته شدی رنگش رو عوض کن الان ممکنه موهات اسیب ببینه اخه بخاطر اینکه سنمو برده بالا ازش خسته شدم دوس دارم مشکی شه 😢 کاش نمیذاشتم این رنگو. آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟
ریماس عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 2957 اخه بخاطر اینکه سنمو برده بالا ازش خسته شدم دوس دارم مشکی شه 😢 کاش نمیذاشتم این رنگو. رنگ مو گیاهی بگیر خوبه اکسیدان گیاهی چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
farges مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 556 رنگ مو گیاهی بگیر خوبه اکسیدان گیاهی چجوریه ؟ رنگ میگیره ؟ آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟
ریماس عضویت: 1396/04/08 تعداد پست: 2957 چجوریه ؟ رنگ میگیره ؟ همون رنگ مارک آلبوراس با اکسیدان گیاهیش چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
farges مدیر استارتر عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 556 همون رنگ مارک آلبوراس با اکسیدان گیاهیش خوب رنگ میگیره؟ قرمز نمیشه؟ آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟