2777
2789
عنوان

رنگ مو+عکس

326 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من موهام رنگ دودی زیتونی گذاشتم ولی زیاد خوشم نمیاد میخام رنگ مشکی کنم چه شماره ای و چه اکسیدانی بگیرم که کل موهام مشکی بشه و به قرمزی نزنه؟؟؟؟

آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه حس میکنم سنمو زیاد نشون میده

یه مدت بزار باشه..هنوز بهش عادت نکردی هروقت ازش خسته شدی رنگش رو عوض کن الان ممکنه موهات اسیب ببینه

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
یه مدت بزار باشه..هنوز بهش عادت نکردی هروقت ازش خسته شدی رنگش رو عوض کن الان ممکنه موهات اسیب ببینه

اخه بخاطر اینکه سنمو برده بالا ازش خسته شدم دوس دارم مشکی شه 😢 کاش نمیذاشتم این رنگو.

آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی کی بود و کجا رفت چرا بود و چرا نیست؟
اخه بخاطر اینکه سنمو برده بالا ازش خسته شدم دوس دارم مشکی شه 😢 کاش نمیذاشتم این رنگو.

رنگ مو گیاهی بگیر خوبه اکسیدان گیاهی 

چشم چشم دو ابرو،چشمای گریان بی سو،کمرم بند شکسته آن کمند گیسو،وقت باران همه ی پنجره ها میرقصند،باز کن این پنجره را باز هوا میخواهم
چجوریه ؟ رنگ میگیره ؟

همون رنگ مارک آلبوراس با اکسیدان گیاهیش