2821
2789
عنوان

یکمی درددل...

142 بازدید | 6 پست

من توی خرداد با اولین اقدامم باردار شدم که البته توی تیر سقط شد.بعد از چند ماه رفتم دنبال علتش.البته دکتر می گفت مهم نیست یک سقط و بعد از سه تا سقط باید عللش بررسی بشه!!!منم دکترم رو عوض کردم چون نه سنم اجازه میده منتظر سه تا سقط بمونم و نه اعصابم کشش داره!خلاصه رفتم پیش یه دکتر دیگه و ایشون هم کلی آزمایش برای خودم و همسرم و سونوی واژینال و ...مشخص شد من پولیپ رحمی دارم و ذخیره تخمدانم هم پایینه!بهم اینوفولیک داد که سه ماهه دارم مصرف می کنم و البته داروی تقویتی برای همسرم(هرچند اون مشکل خاصی نداشت آزمایشهاش)و توی دی ماه پولیپم رو عمل کردم.توی بهمن هم اقدام کردم.دکتر هم بهم لتروزول داد که طبق دستور مصرف کردم.رو حساب اینکه دفعه پیش با اولین اقدام باردار شدم، فکر می کردم این دفعه هم حتما همینه!خلاصه هنوز دو روز به موعد پریودم مونده.ولی در امروز صبح دلدرد و کمردرد مدل پریود دارم.چند روز پیش هم بی بی چک گذاشتم که یه هاله انداخت که خب البته خیلی زود بیبی چک گذاشته بودم.پریروز صبح دوباره گذاشتم که منفی بود.البته میدونم بازم زود بود!امروز صبح که بیدار شدم خیلی کلافه بودم و یه بیبی چک دیگه گذاشتم که دیدم اصلا حتی یه خط هم ننداخت و خلاصه خراب بود اصلا!سر راه که میومدم شرکت رفتم بیبی چک خریدم ولی دگه امتحان نکردم.الانم همش درد پریود دارم و هی احساس می کنم پریود شدم.خلاصه حالم گرفته س.دلم میخواست درددل کنم...همین...صبح توی راه داشتم پیاده میومدم و داشتم فکر می کردم پس فردا روز مادر هستش...من دو ساله مادر عزیزم فوت کرده...داشتم فکر می کردم روز مادر، مامانم نیست...کاش حداقل خودم مامان بودم...دلم گرفته بود سرکار گفتم یه درددلی بکنم باهاتون دوستان...

منم خیلی دوس داشتم امسال مادر باشم ولی نیستم تازه پریودم هستم هیچی بدتر از انتظار نیست خیلی سخته همش فشار رو ادمه همه هم فکر میکنن مشکل داری این بیشتر از همه به آدم فشار میاره میفهمت عزیزم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم خیلی دوس داشتم امسال مادر باشم ولی نیستم تازه پریودم هستم هیچی بدتر از انتظار نیست خیلی سخته همش ...

اون انتظار از همه چی بدتره...اصلا دست و دلم به کار نمی ره...انقدر هم کار دارم توی شرکت که نگووووو....

اون انتظار از همه چی بدتره...اصلا دست و دلم به کار نمی ره...انقدر هم کار دارم توی شرکت که نگووووو... ...

دقیقا منم الان همین شرایط رودارم تا نیان بهم بگن این واجبه حال انجام دادنش رو ندارم 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز