2777
2789
عنوان

نی نی

58 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من هفته هفتم بار داریم هست کمر درد شدید دارم طبیعیه؟؟ هفته پیش ضربان قلب 

نی نیم و بیشتر حس میکردم الان آروم میزنه نگران شدم؟ آیا کسی هست باداشتن کیست اندومتریوز باردار شده و نی نیش سالم بدنیا اومده باشه سقط نشده؟؟ دعاکنین برای منو نی نیم 👶🙏😘

کمر درد و دل درد طبیعیه! من همش احساس میکردم میخوام پریود بشم فقط نباید لکه بینی داشته باشین

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ،، از این میترسم تا کی ادامه داره این حالت؟؟ 

روز به روز هم دردای جدید اضاف میشه! نگران نباش نی نیت هیچیش نمیشه! فقط خودت اذیت میشی

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
خودم تحمل میکنم نی نیم سالم بدنیا بیاد

ان شاءالله میاد حرص نخور