bahooosh مدیر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 عنوان نگرانم بیایید | مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 17 پست پری عقب افتاد چون پلی کیستیکمو حامله ام نیستمامروز ب اندازه دو سه تا قاشق چایخوری زعفران دم کرده خوردمولی گفتم نکنه زیاد باشه خطر داشته باشهاخه میگن اندازه داره زعفرون خوردن....حالا پری بیاد خوبه البتهحالا خطر خاصی داره یا نه؟نمیمیرم؟؟؟؟؟😃😃😃 یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 1397/12/05 | 00:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرواز؛ عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7185 بعدم زعفران جزو مواد کشنده نیست پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 راستش من یک گرم هم شنیدم که یکی دو نفر یه جا خوردن که پ بشن خداروشکر طوریشون نشد ه ... ن انقدی نبودان شا اللع اوکی باشه یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 بعدم زعفران جزو مواد کشنده نیست میگن خطر دارع ایناتو نت زدهی نوک قاشق اسیاب کردم دم کردمی فنجون اب ریختمدو تا قاشق خوردمهمین یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.