2777
2789
عنوان

نگرانم بیایید

104 بازدید | 17 پست

پری عقب افتاد چون پلی کیستیکم

و حامله ام نیستم

امروز ب اندازه دو سه تا قاشق چایخوری زعفران دم کرده خوردم

ولی گفتم نکنه زیاد باشه خطر داشته باشه

اخه میگن اندازه داره زعفرون خوردن....

حالا پری بیاد خوبه البته

حالا خطر خاصی داره یا نه؟

نمیمیرم؟؟؟؟؟😃😃😃

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
ن بابا نمیمیری نترس 

چمیدونم

اخه تنگار علائم پری هم دارم

یکم سرم گیج رفت ترسیدم

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید مقدارزعفرانی که میخوای بخوری  رودر۲۴ ساعت کم کم بخوری که سرگیجه و حالت تهوع نگیری حالام چیزی نشده شکرخدا بهترمیشی 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
باید کم بخوری اگه طبعت گرمه خاکشیر بخور تا یکم متعادل شه یا لیمو شیرین یا کاسنی

ن طبعم سرده

در طول هفته ام پلو زعفرونی زیاد خوردم

چمیدونم میگن زیادیش ضرره و خطر

باید مقدارزعفرانی که میخوای بخوری  رودر۲۴ ساعت کم کم بخوری که سرگیجه و حالت تهوع نگیری حالام چی ...

دو ساعتی میشه

یعنی خطر نداشته؟

باید مقدارزعفرانی که میخوای بخوری  رودر۲۴ ساعت کم کم بخوری که سرگیجه و حالت تهوع نگیری حالام چی ...

اشتباه نوشتم

دو سه تا قاشق غذاخوری

اشتباه نوشتم دو سه تا قاشق غذاخوری

راستش من یک گرم هم شنیدم که یکی دو نفر  یه جا خوردن که پ بشن  خداروشکر طوریشون  نشد ه بود حالا نگرانی زنگ بزن اورژانس سوال کن

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.