bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 عنوان نگرانم بیایید 104 بازدید | 17 پست پری عقب افتاد چون پلی کیستیکمو حامله ام نیستمامروز ب اندازه دو سه تا قاشق چایخوری زعفران دم کرده خوردمولی گفتم نکنه زیاد باشه خطر داشته باشهاخه میگن اندازه داره زعفرون خوردن....حالا پری بیاد خوبه البتهحالا خطر خاصی داره یا نه؟نمیمیرم؟؟؟؟؟😃😃😃 یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 1397/12/05 | 00:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 ن بابا نمیمیری نترس چمیدونماخه تنگار علائم پری هم دارمیکم سرم گیج رفت ترسیدم یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 چه جور تا حالا زنده موندی واقعا میگی؟ یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
jjeyjey عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 95 باید کم بخوری اگه طبعت گرمه خاکشیر بخور تا یکم متعادل شه یا لیمو شیرین یا کاسنی
پرواز؛ عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7152 باید مقدارزعفرانی که میخوای بخوری رودر۲۴ ساعت کم کم بخوری که سرگیجه و حالت تهوع نگیری حالام چیزی نشده شکرخدا بهترمیشی پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 باید کم بخوری اگه طبعت گرمه خاکشیر بخور تا یکم متعادل شه یا لیمو شیرین یا کاسنی ن طبعم سردهدر طول هفته ام پلو زعفرونی زیاد خوردمچمیدونم میگن زیادیش ضرره و خطر یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 باید مقدارزعفرانی که میخوای بخوری رودر۲۴ ساعت کم کم بخوری که سرگیجه و حالت تهوع نگیری حالام چی ... دو ساعتی میشهیعنی خطر نداشته؟ یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
پرواز؛ عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7152 نه پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 نه ممنونم ازتون یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
پرواز؛ عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7152 ممنونم ازتون قربانت عزیرم پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.
bahooosh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 5563 باید مقدارزعفرانی که میخوای بخوری رودر۲۴ ساعت کم کم بخوری که سرگیجه و حالت تهوع نگیری حالام چی ... اشتباه نوشتمدو سه تا قاشق غذاخوری یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین.
پرواز؛ عضویت: 1397/07/23 تعداد پست: 7152 اشتباه نوشتم دو سه تا قاشق غذاخوری راستش من یک گرم هم شنیدم که یکی دو نفر یه جا خوردن که پ بشن خداروشکر طوریشون نشد ه بود حالا نگرانی زنگ بزن اورژانس سوال کن پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.