2821
2789
عنوان

عمل کیست مو...

309 بازدید | 29 پست

سلام دوستان

کسی تاحالا عمل کیست موی ناحیه ی پشت رو داشته؟؟؟؟

همون بیماری که مو برگشت میخوره به داخل  با..سن  و کیست مو تشکیل میشه.

اگه تاحالا عملش رو داشتین لطفا تجربه ی خودتون رو بگید. عملتون سخت بود؟؟؟ بعد عمل همش باید رو به شکم خابید؟؟؟؟و اینکه چه مدت طول کشید تا خوب بشین؟ 

تیکر بارداری نیست...تیکر کنکورمه...لطفا واسه موفقیتم تو کنکور تجربی دعا کنید  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا جايي ک من اطلاع دارم عوارض داره بخاطر بي حسي ک ب کمر ميزنن اگ خانوم باشي مشکل پيش مياد واست 

اگ ميتوني طبيعي درمونش کن يکي از اشناهاي ما داشت و با عنبر نسا و روغن سياه درمونش کرد

سلام

من ۳۱ . ۴ این عملو انجام دادم

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
داداش و خواهر من عمل کردن خیلی سخت بود دوماه طول کشید خوب شدنش 

وای جدی؟؟؟ یعنی نمیتونستن بشینن؟/؟

۱۸ هفته دیگه باید کنکور بدی😆😆😆😆...موفق باشی

یکی از اشناهامون  داشت عمل کرد و ۲ روز بیمارستان بود..البته پسر بود اینارو دیگه نپرسیدم 😅 ولی یه هفته ای خوب شد..بستگی به کیست و بدن داره 

😍تیکر سالگرد ازدواجمه😍
سلام من ۳۱ . ۴ این عملو انجام دادم

میشه بگید چجوری بود عملتون؟؟ سخت بود؟ و اینکه چه مدت طول کشید تا خوب شه؟

تا جايي ک من اطلاع دارم عوارض داره بخاطر بي حسي ک ب کمر ميزنن اگ خانوم باشي مشکل پيش مياد واست  ...

اشناتون کیستش بزرگ بود ؟ یا اولاش بود؟

اخه متاسفانه کیست موی من خیلی بد شده

۱۸ هفته دیگه باید کنکور بدی😆😆😆😆...موفق باشی یکی از اشناهامون  داشت عمل کرد و ۲ روز بیمارست ...

مرسی عزیزم. نمیدونم چجوری باید کنکور بدم. خیلی سخته نشستن برام

2823
2791
2779
2792