2777
2789
عنوان

عمل کیست مو...

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 29 پست
سلام من ۳۱ . ۴ این عملو انجام دادم

من مسافرت بودم

مشهد

نمیدونستم اینجورم

عفونی شد

عرض سه روز، عفونتش بشدت زیاد شد و از بدن بیرون نیومد

رسوخ میکرد داخل

مشهد بهم گفتن همینجا عمل کن

اما نمیشد، چون من خوزستان بودم و دست تنها نمیشد مشهد عمل کنم

با هواپیما اومدیم اهواز،مستقیم رفتم بیمارستان و چون اورژانسی بود درجا عملم کردن

تو مشهد بسیاااااااار درد کشیدم

طوری ک روز آخر با ویلچر دورم میدادن و با این وجود هم از شدت درد نمیتونستم رو ویلچر بشینم، لبه ویلچر مینشستم

خلاصه سرتو درد نیارم

عملم یه ساعت طول کشید

حالا تو پست بعدی از مراقبت های بعد عمل میگم

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من مسافرت بودم مشهد نمیدونستم اینجورم عفونی شد عرض سه روز، عفونتش بشدت زیاد شد و از بدن بیرون نی ...

وای منم دقیقا پارسال آبسه کرد. رفتم دکتر تیغ زدن عفونتش خارج شد. امسال دوباره دردش داره شروع میشه

تیکر بارداری نیست...تیکر کنکورمه...لطفا واسه موفقیتم تو کنکور تجربی دعا کنید  
واس اونم در حد عمل بود حتي ميخاس بره ولي کسي بش اين پيشنهاد کرد و منصرف شد

وای خیلی ممنون حتما امتحان میکنم

سوراخی چجوریه.من رو رونم ی دونه مشکیه شبیه خاله بعد انگار نصفش بیرون نصفش داخل

والا من ناحیه ی با...سن و خط سی...نه رو شنیدم بودم که ایجاد میشه. ولی روی رون پا رو نشنیدم. برید دکتر حتما

وای خیلی ممنون حتما امتحان میکنم

عنبر نسارو نميدونم والا چجوري استفاده کرده ولي راجب روغن سياه بايد بگم واقعا موثره شوهر خودم دمل چرکي زده بود با روغن سياه خوب شد

قيمتي هم نداره.انشالله بدون نياز ب عمل خوب بشي والا الان ميري بيمارستان بجا اينک خوبت کنن بدتر داغون ...

من متاسفانه کیستم خیلی بزرگ شده. ولی حتما اینا رو امتحان میکنم. شاید جواب داد مرسی که گفتید

مراقبت بعد از عمل خخخیلی زیاده، یه ذره کوتاهی، باعث میشه خدای نکرده دوباره برگرده

هررر شب، میرفتم دکتر با سرم شستشو و گاز، شیتشو میدادن

دکتر عملم گفت، نزدیک بوده عفونت بره تو مثانه

گفت خیلی دیر اقدام کردی

گفتم من اصن از این موبرگشتی اطلاع نداشتم

موقع شستشو هم ک رفتم شهر خودمون، میگفتن موردی ک اینقده عمیق باشه، نداشتیم فقط یه نفر

شیتشو خیلی سخته

من نمیتونستم ب کمر بخابم

فقط ب پهلو میخابیدم

نماز خوابیده میخوندم تا دو هفته

در کل سه ماه فیکس طول کشید تا کامل خوب بشم

اما خب من بعد یه ماه حامله شدم

برج۶ حامله شدم

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
مراقبت بعد از عمل خخخیلی زیاده، یه ذره کوتاهی، باعث میشه خدای نکرده دوباره برگرده هررر شب، میرفت ...

وای خدا کنکورم نزدیکه. حالا چیکار کنم. من نمیتونم این همه مدت بخوابم. مال منم شدید شده  

بچه ها از کجا فهمیدین کیست مویی دارین؟! چه علائمی داشتین ؟!

کیست موی ناحیه ی با...سن به این شکله که مو برگشت میخوره به داخل.

موقع نشستن یکم درد احساس میشه تو قسمت نشیمنگاه. بعد ممکنه سوراخ های ریزی هم تو خط نشیمنگاه ایجاد شه