2789
عنوان

+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 24 پست
من به لباس رای دادم ولی خودشون هم خوبن جای خواهری

همون لباس منظورم بود مرسی از نظرت😘

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مدل استين دومي رو من سال پيش خريدم تازه مد شده😅 بيشتر ازين لازمه بگم خيلي به روزم يا بسه؟

منم پارسال مدل استین مانتوم پفی بود ولی هنوز مده عزیزم۰😁

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دومی و سومی احساس میکنم زیادی قد مانتو بلنده

تو دست و پاس و مزاحمت ایجاد میکنه

ظاهرش قشنگه ولی مگر بدی خیاط یه دستکاری بکنه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
منم پارسال مدل استین مانتوم پفی بود ولی هنوز مده عزیزم۰😁

ما پارسال خيلي شاخ بوديم وگرنه الان دوماهه همه جا پر شده😅

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
دومی و سومی احساس میکنم زیادی قد مانتو بلنده تو دست و پاس و مزاحمت ایجاد میکنه ظاهرش قشنگه ولی مگر ...

من فقط بلند میپوشم به کوتاه عادت ندارم

منم نگفتم مشکلی داری اتفاقل خیلی هم خوبه چادر

نه عزیزم متوجه حرفت شدم 

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
ما پارسال خيلي شاخ بوديم وگرنه الان دوماهه همه جا پر شده😅

😎😎

من فقط بلند میپوشم به کوتاه عادت ندارم

اگر چادری هستی ، اولی آستینش کوتاس

من مدل دومی رو دوس دارم ولی رنگ سومی رو

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد