2777
2789
عنوان

خانمابیاین

92 بازدید | 16 پست

من اوایل فروردین اگرخدابخواد عروسیمه، پریودم نامنظم، میخوام 24اسفندپریودشم که راحت باشم، بنظرتون چیکارکنم، رازیانه بگیرم بخورم یا قرص

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برو دکتر بااین چیزا خدایی نکرده خوریزیت بیشتر میشه

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
کسی نیس

راستی پیشاپیش مبارک باشه انشاالله خوشبخت بشید درکنارهم  

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
راستی پیشاپیش مبارک باشه انشاالله خوشبخت بشید درکنارهم    

مرسی عزیزم شمام همینطور

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

از روشای طبیعی استفاده کنی که بهتره

بعدبارداریوبه تاخیرنمیندازه ال دی؟ 

ایشالا خوشبخت بشی      

ممنون عزیزم شمام همچنین

قرص ال دی بخور تا بعد عروسیت هروقت خواستی دیگه نخور چندروز بعدش پریود میشی. یا ازالان بخور تا ۲۱ یا ...

ازهمین ماه بخورم بهتره بنظرم فقط عروسیوردکنم