2777
2789

سلام به همه کسی  از شماها یا در اشناهاتون بوده که بخاطر تنگی زاویه چشم و احتمال ابتلا به آب سیاه و بمنظورپیشگیری از آب سیاه هر دو چشمش لیزر کرده باشه میخواهم بدونم بعدش مشکلی از لحاظ بینایی براش پیش آمده ؟و هر دو چشم باهم لیزر کرده یا تک تک ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اذیت نشدین چقدر طول کشید دیدتون بهتر شد

نه اذیت شدن نداره...درد هم نداشت...توی دید تاثیری نداره ....برای من دکتر گفت برای پیشگیری از آب سیاه هست ...چون زاویه دید من تنگ شده بود گفت مستعد هستی برای آب سیاه......من خودم چشمام ضعیف بود تاثیری ک نداشت

نه اذیت شدن نداره...درد هم نداشت...توی دید تاثیری نداره ....برای من دکتر گفت برای پیشگیری از آب سیاه ...

منم همین طورم متاسفانه مامانمم آب سیاه گرفته میترسم به بچم هم ارث داده باشم کدوم دکتر براتون انجام داد مم باید برم مشهد 

التماس دعا
منم همین طورم متاسفانه مامانمم آب سیاه گرفته میترسم به بچم هم ارث داده باشم کدوم دکتر براتون انجام د ...

نگران نباش ممکنه اصلا هیچکدوم هیچ وقت نگیرید ....من اصلا ارث توی خانواده نداشتم ...من شیراز انجام دادم ....۳۰ ثانیه میشه لیزر زدن