2777
2789
عنوان

مبل رنگ روشن...لطفا همه ج بدیییین

327 بازدید | 18 پست

میخام برای اولین بار مبلامو تمیز کنم رنگ کرمه بعضی مهمونا شلوارشون مشکی بوده اونجوری بدجور نه ها اما یکم رنگ مبلمو به سمت کثیفی و تیرگی برده کلا مبلامو با چ دستمال و مایعی تمیز کنم و بخار شور ایا تاثیر داره؟به تنهایی بخار شور ج میده؟یا باید بعد یه شامپو کشیدن سطحی بخار شور بزنم لطفا همه ج بدین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شامپو مبل رافونه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

بعضیا میان مبلو در محل می شورن ، از اینا گیر بیاری بهتر و مطمین تره

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

من مبلام جنسش جوریه که با یکم اب تمیز میشن ... 

چند وقت پیش چند قطره خون از دستم که بریده شده بود ریخته بود روش یادم رفته بود تمیز کنم بعد با یه دستمال خیس خیلی کم شامپو فرش تمیز تمیز شد

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
در میاد اما پشتیش چی؟حیف نیست تازه یکساله دارمش و تازه عروسم حس میکنم بشورمش از رنگ و رو میره و بافت ...

در بیار بده خشک شویی

انقدر خوب میشورن . یا اینا که در محل میشورن خشک میکنن بگو بیاد

خداروشکر