2777
2789
عنوان

خدای من به کدامین گناه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 40 پست
نه عزیزم بگو

حس کردم ک خیلییی اویزونی و احتمالا واس اینه ک تنها هستی.

دکتر انوشه میگه ی قانون دنیا اینه««آویزونی ،گریزونه!

گریزونی، اویزونه»»این قانون دنیاس، اویزون بشی ازت گریزون میشن.

گریزونم بشی اویزونت میشن

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
مهریه به چه دردم میخوره وقتی آبروم رفت دلم شکست اینا عین روزاولش میشن؟

اینو نگو دختر.حقت رو تا قرون آخر بگیر.

سنی نداری.تازه ۲۲سالته.

تو انتخاب بعدیت دقت کن.

فاز غمگین و شکست خورده ها هم نگیر.تازه اوله جوونیته.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اصلا کسیو مقصر نکردم الان میگم جایی ک میتونس نجاتم بده کمکم کمپنه ی کاری بکنه اینهمه بلا سرم نیاد ...

نمیدونم از چی ناراحتی و مشکلت چی بوده ولی امیدوارم ک ب مقصود برسی.

منم ی اتفاقایی تو گذشتم پیش اومده ک هزار بار ارزو میکنم کاش نبود ولی همشم مقصر خودم بودم😭.

بعضی وقتا میگم کاش حافظم پاک میشد 

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
نمیدونم از چی ناراحتی و مشکلت چی بوده ولی امیدوارم ک ب مقصود برسی. منم ی اتفاقایی تو گذشتم پیش اومد ...

توهم همینطور عزیزم

ولی بخدا من مشکلم اینه سر سوزنی تو اتفاقای افتاده تو زندگیم هیییج دخلی نداشتم 

ای کاش خودم میکردم ای کاش با کسی ک میخواستم همین اتفاقا میافتاد خ میسوزم همچی اجبار شد کاش خودم اشتباه میکردم 

توهم همینطور عزیزم ولی بخدا من مشکلم اینه سر سوزنی تو اتفاقای افتاده تو زندگیم هیییج دخلی نداشتم&nb ...

رها سازیو انجام بده مطمن باش ک هرکی ک ناراحتت کرده ب سزای عملش میرسه.واس من ک اینجوری بوده

الهی امین بلکه این دلم اروم بگیره مثل ی زخم نبسته مونده

گلم سعی کن تمرکزتو روشون برداری تا ب سزاشون برسی.تا زمانیکه منتظر باشی اونا فقط سورو مورو گنده میانو میرن.

گلم سعی کن تمرکزتو روشون برداری تا ب سزاشون برسی.تا زمانیکه منتظر باشی اونا فقط سورو مورو گنده میانو ...

دست خودم نیس خ پیگیرم با کمترین نشونه حتی تشابه اسمی حالم بد میشه ولی پیگیرم بلکه ی خبر بد ازش بشنوم