2777
2789
عنوان

خدای من به کدامین گناه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 40 پست
درست میشه عزیزم درست که....عادت میکنی به شرایط

بعداین همه مدت چرا عادت نمیکنم صبحاکه ازخواب بیدارمیشم اولین سوالی که ازخودم میپرسم که چرااا رفت؟نه توقعاتم زیادبود نه بهش سخت گرفتم هیچی اصلا به هیچ جایی نمیرسم کاش یه کاری میکردم بعد به خودم میگفتم حقمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا خودش شاهده چقدررر بهش نزدیکم ولی جایی ک باید نجاتم میداد نداد من خیلی صداش کردم خ بلاها سرم اورد ...

منم فقط خدارو دارم ولی چندوقته انگار تنهام گذاشته توی این زندگی قبلا یه سوسوی امیدی داشتم ولی دیگه همونم ندارم فقط زل میزنم به یه نقطه و اشک میریزم😔😔😭 

عزیزم ببخشید میپرسم دوس نداشتی جواب نده. داستان زندگیتو تعربف کردی؟ 

ن بابا خواهش میکنم.ن هنوز راستش تایپ کردم ولی تو سایت راحت نیستم چون هر بار ک جزئیاتشو نمیگم خیلیا براشون سوال میشه دوس ندارم کسیو بی جواب بزارم یا کنجکاو کنم 

بعداین همه مدت چرا عادت نمیکنم صبحاکه ازخواب بیدارمیشم اولین سوالی که ازخودم میپرسم که چرااا رفت؟نه ...

خوبه که عادت نکنی

خوبه که از خودت سوال میکنی

این یعنی واقعا زنده ای عزیزم

اخرین باری که چیزی برام.مهم.نبود دیگه نه نفس کشیدن مهم شد نه زندگی نه خنده نه شادی و نه هیچی. مکث کنم تو دلم خون میشه.گریه نمیکنم چون غرورم اجازه نمیده باور کنم خیلی ارزوهایی که تحقق پیدا نکرده

به خودت اجازه بده بپرسی.اما با خودت بگو :حالا که اون رفت تو هم فراموشش کنی.حالا که اون نامرد شد تو هم دلت سنگ بشه.دیگه یادت نیاد کی بود از خدام بخوا کمکت کنه

باکره ام عزیزم مهریه ونفقمو گذاشتم اجرا ولی کو که بده اصلا نمیخام چیزی حداقل طلاقمو بده

باید بچزن حسابی اینجور شوهرا 

منم دوست دارم لاغرتر شم  قد 170🙋وزن شروع 66🤷 . هدف اول: 64 🔒هدف دوم: 62🔒 هدف سوم: 60🔒هدف اصلی🎯: 59🔒هدف چهارم: 58🔒هدف طلایی✨: 57🔒
خدا خودش شاهده چقدررر بهش نزدیکم ولی جایی ک باید نجاتم میداد نداد من خیلی صداش کردم خ بلاها سرم اورد ...

تو باید باید و باید فقط رو خودت حساب باز کنی.

بنظرم ما و خدا تفکیک ناپذیریم(خاهشا نریزین سرم این نظر منه).

ما بخایم خدا هم میخاد.کمتر پیش میاد ک ما بخایم و خدا نخاد.

من ک از وقتیکه مسئولیت تمام مشکلات زندگیمو ب عهده گرفتم ب ارامش رسیدم.و میدونم خودم مقصرشون بودم ن خدا.

و اینکه خدا خیلی مهربونه مطمن باش هیچوقت در حقمون بدی نکرده و نمیکنه این خودما هستیم ک ب خودمون بدی میکنیم.و خودمونیم ک باید ب خودمونم کمک کنیم.خدا مثه ی داور نگات میکنه اخر سر ک بازی تموم شد یا میگه بد بازی کردی یا  اینکه تشویقت میکنه و دسمریزاد میگه.

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
تو باید باید و باید فقط رو خودت حساب باز کنی. بنظرم ما و خدا تفکیک ناپذیریم(خاهشا نریزین سرم این نظ ...

من اصلا کسیو مقصر نکردم الان میگم جایی ک میتونس نجاتم بده کمکم کمپنه ی کاری بکنه اینهمه بلا سرم نیاد ک الان برا کاری ک نکردم و توش اختیاری نداشتم تاوان ندم واقعا میمونم چطور میشه خیلی جاها تا این حد ساکته میدونم اونام ب سزای عملشون میرسن ولی ای کاش اتفتق نمیافتاد اصلا