bahar_bano مدیر عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 187 عنوان خانما بیاین بگین چه کنم با لاغری | مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 33 پست ۲۲سالمه و وزنمم ۴۵ خیلی اعتماد بنفسم اومده پایینیه جورایی این لاغری ژنتیکیه چون مادرم و خاله هامم لاغربودن بعدازدواج تپل شدنولی من دوس ندارم تااونموقع اینجوری باشم خوراکمم خوبه ولی نمیدونم چمه یه گرمم اضافه نمیشه چیکاکنم تروخدا بگین باید چیکاکنم 1397/12/03 | 17:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanooom_gol عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 218 Factor 2 اشتها رو زیاد می کنه؟ عوارض نداشت عزیزم؟ قیمتش چند بود؟
bahar_bano مدیر استارتر عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 187 اشتها رو زیاد می کنه؟ عوارض نداشت عزیزم؟ قیمتش چند بود؟ اره خیلی من اشتهام خوب شده بود و خیلی حریص شده بودم نسبت به غذا چون برای عروسیه خالم مصرف میکردم ۴کیلو اضافه شدم ولی عروسی که تموم شد ول کردم برگشتم به وزن قبل نمیدونم می مونه وزن جدید یانهفکرکنم ۱۰۰تومن ایناخریدم از پیج فراز طب
khanooom_gol عضویت: 1397/12/03 تعداد پست: 218 اره خیلی من اشتهام خوب شده بود و خیلی حریص شده بودم نسبت به غذا چون برای عروسیه خالم مصرف میکردم ۴کی ... مرسی از توضیحت عزیزم.امیدوارم زود به وزن ایده ال که دوست داری برسی
bahar_bano مدیر استارتر عضویت: 1397/07/27 تعداد پست: 187 مرسی از توضیحت عزیزم.امیدوارم زود به وزن ایده ال که دوست داری برسی مرسی فداتشم 😍😘