2777
2789
عنوان

بدخوابی بچه ۸ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفلاکسشو چک گن حتما و اگه داشت درمان کن، پسرمنم رفلاکس داشت شیر برمیگشت و عق میزد از خواب بیدار میشد، امتحانی دارو بهش بده و رو سطح شیبدار بخوابون ببین چی میشه، وقتی خوابه براش یه صدایی مثلا صدای اب بذار من برا دخترم میذاشتم تا هرچی روشن بود اونم خواب بود. اینم امتحان کن ببین چی میشه

چرا مهم نیست واقعا این دکترا بعضیاشون خیلی نفهمن  رفلاکس اگه‌درمان نشه کلی عوارض داره  ب ...

اره بخدا به بچم پرومتازین داده بود من خودم پرستارم میدونم چه عوارضی داره من یه شب خیلی کم دادم به پسرم بعد انقد پشیمون شدم انقد عذاب وجدان گرفتم خودمو فوش دادم گفتم اخه این چه داروییه من دادم دیگه نمیخام به هر قیمتی بچمو بخابونم که البته اون یه شبم که دادم بچم باز بیدار میشد

رفلاکسشو چک گن حتما و اگه داشت درمان کن، پسرمنم رفلاکس داشت شیر برمیگشت و عق میزد از خواب بیدار میشد ...

شما رانیتیدین دادی ؟چون اون اولا یه دکتر براش رانیتیدین نوشت بعد شوهرم نذاشت بدم الان یادم نمیاد دوزش چقد بود

عزیزم ممکنه بچه بخاطر دل دردی چیزی بیدار میشه تو شیر میدی بهش بدتر سر دلش سنگین میشه دل  درد بیشتری میگیره.زیادم بخوره خودش اذیت میشه.یکی ام سوپو آخر شب نده.مگه خودت میتونی بلافاصله بعد غذا بخوابی؟؟وقتی آخر شب شد بهش یکم قنداغ یا گریپ واتر بده بعد بخوابه.هرموقع بیدار شد تا سه چهار ساعت بذارش روی پات یا بچرخونش تو بغلت تا بخوابه.

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...  

سلام‌گلم میدونم تایپک مال خیلی وقت پیشه اما پسرت بعد چه مدت خوابش درست شد؟ مشکل خاصی داشت رفع شد؟ پسر منم هشت ماهشه تا صبح چندین بار بیدار میشه کلافم کرده

پسرام یعنی خود خوشبختی