2777
2789
عنوان

بدخوابی بچه ۸ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 1497 بازدید | 38 پست

این بچه ها چشونه بخدا پسر منم 8 ماهشه یه شب خواب درس نداره قبل خوابم یه شیشه شیر بهش میدم میگم شاید گشنش باشه میشورمش لباسشو کم میکنم آب بهش میدم ولی بازم یک ساعت بعدش بیداره دیوانه کرده منو

عزیزم به احتمال خیلی زیاد سیرنمیشه خواهرزاده ام همینطوربودشیرخواهرچربی نداشت بچه سیرنمیشد تواین سن بچه هاعلاقه زیادی به غذاخوردن ندارن پس باغداهم سیرنمیشه ببرش پیش یه متخصص خوب اگه لازم بهش شیرخشک بده یایه چکاب بده ببین کمبوداهن نداشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شبهایی بوده ک بچه رو پام میخوابیدم 

از پادرد نمیتونستم راه برم 

چ شبها ک کلی راه میبردم بخوابه 

سختی خیلی کشیدم 

خصوصا آدم تنهاباشه

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

بچه من دوسال و نه ماهشه هنوزم گاهی شبا اذیت میکنه  تازمانیکه شیر میدی همینه خواهر امید واهی ب ...

چرا پس بعضی بچه انقد خوش خوابن برادر زادم دوماهو نیمشه شب ساعت ۱۲ میخابه تا ۶ بعد شیر میخوره میخوابه تا ۹ 

یه دکتر بردم گفت اگرم داشته باشه مهم نیست چون بچه داره رشد میکنه نیازی به دارو نداره خودش خوب میشه د ...

چرا مهم نیست واقعا این دکترا بعضیاشون خیلی نفهمن 

رفلاکس اگه‌درمان نشه کلی عوارض داره 

بعد شما تا کی میخوای با این وضع زندگی کنی پسرت بزرگ میشه خودت اعصاب نمیمونه برات 

چطور دارویه خواب اور میدن به بچه ولی یه رانیتیدین نمیدن که خوب بشه 

ادم از کار این دکترا میمونه چیکار کنه

ز تمام بودنی ها ، تو یکی از آن من باش که به غیر با تو بودن دلم آرزو ندارد ...تیکر تولد گل پسرمه
چرا پس بعضی بچه انقد خوش خوابن برادر زادم دوماهو نیمشه شب ساعت ۱۲ میخابه تا ۶ بعد شیر میخوره میخوابه ...

ببین بچه اگه خوشخواب باشه از اول هست 

من یادمه یه ساعت نبود بچم بدنیااومده بود روتخت نوزاد بی جهت جیغ میکشید و بیدار میشد چشماشم نیمه باز میخوابید اونوقت تخت بغلیم بچه رو قنداق شده میبردن اینور اونور اونم خواااابه خواب بود

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

این بچه ها چشونه بخدا پسر منم 8 ماهشه یه شب خواب درس نداره قبل خوابم یه شیشه شیر بهش میدم میگم شاید ...

اره بخدا منم سیرش میکنم آب بهش میدم جاشو عوض میکنم لباس راحت تنش میکنم ولی نمیدونم چی میخواد هی بیدار میشه دیوونه شدم انقد دست به دامن خدا شدم 

ببین بچه اگه خوشخواب باشه از اول هست  من یادمه یه ساعت نبود بچم بدنیااومده بود روتخت نوزاد بی ...

خوش بحال بعضی مامانا بچه داری خیلی شیرینه فقط این بی خوابی ادمو اذیت میکنه

خانوم مطمئن باش بچه ت رفلاکس پنهان داره تا درمان نشه هم اوضاعت همینه 

ز تمام بودنی ها ، تو یکی از آن من باش که به غیر با تو بودن دلم آرزو ندارد ...تیکر تولد گل پسرمه
اره بخدا منم سیرش میکنم آب بهش میدم جاشو عوض میکنم لباس راحت تنش میکنم ولی نمیدونم چی میخواد هی بیدا ...

من که بعضی شبا اینقدر گریه میکنم و خودمو میزنم که نگو آخه آدمم عصبی میشه حتما جایشش درد میکنه یا بخاطر دندوناشه دندون داره؟ 

عزیزم به احتمال خیلی زیاد سیرنمیشه خواهرزاده ام همینطوربودشیرخواهرچربی نداشت بچه سیرنمیشد تواین سن ب ...

ااا واقعا؟شیرم زیاده ولی به قول شما حتما چرب نیست .از شیر خشک متنفره شیشه رو میذارم دهنش مزه میکنه جیغش میره هوا باید خودم شیرمو چرب کنم

من که بعضی شبا اینقدر گریه میکنم و خودمو میزنم که نگو آخه آدمم عصبی میشه حتما جایشش درد میکنه یا بخا ...

نه هنوز درنیاورده بردم دکتر دید گفت کامل ریشه دندونش معلومه چیزی نمونده دربیاد ولی پسر من خیلی وقته اینجوریه