2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به من بخند قبلا اینقدر کاری بودم که نگو همه حسرت من رو میخورد ن الان به هفته است تنبل شدم😢😢😢

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه خانمی ۸ تا بچه داشت؛

۷ تاشون سفید و شبیه بهم بودن و هشتمی سبزه و کمی متفاوت؛

از روز تولد هشتمی شوهرش بهش شک کرده بود ولی برای اینکه بنیاد خونوادش ازهم نپاشه چیزی نگفت

یه روز خانمش در حال مرگ گفت: میخوام یه اعترافی کنم

شوهرش گفت: میدونم، اون بچه سبزه...

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

خانمش گفت: نه اون ۷ تا سفیدا😲😲😲😲

رنگ در رنگ و‌ به هر رنگ هزارانش طیف           نغمه در نغمه و هر نغمه به یاد یاران
خونه پدرشوهرمم. شوهرم خوابیده اعصابم خراب شده خیلی وقته اومدیم. کار دارم نمیزارن صداش کنم. بیا یه چی ...

برو از کنارش رد شد الکی پاتو بزن بهش طوری که بیدار شه بگو وای ببخشید پام خورد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

برو از کنارش رد شد الکی پاتو بزن بهش طوری که بیدار شه بگو وای ببخشید پام خورد

آخرش ساعت 6و نیم از خونشون زدیم بیرون. چون ماشین پدرشوهرم خراب شد و موند درستش کرد.اگه این کار رو میکردم که شوهرم سرو صدا میکرد و آبروم رو میبرد.