2777
2789
عنوان

بارداری

188 بازدید | 25 پست

خانومامن این ماه لتروزل خوردم و امپول فوستیمن زدم حالا چند روزه کمرم درد میکنه و ترشح سفید دارم بنظرتون بی بی بزنم معلوم میشه؟دوازدهم وقت پریودیمه ده روز مونده تا وقتم بنظرتون باردارم؟؟

هنوز زوده

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون ممکنه باردار باشم؟

ده روز به موعدت مونده الان وقت اقدام کردنته عزیزم.تو فکر بی بی زدن نباش.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
ی سوال چندش اور من ترشحم خ زیاده طبیعیه یا ن؟؟😑😑😑😑

😟چندش برا قبل بارداری بود

ترشح که تو بارداری هست.هروقت هم فعالیتت بیشترباشه ترشخ بیشتر میشه.

😟چندش برا قبل بارداری بود ترشح که تو بارداری هست.هروقت هم فعالیتت بیشترباشه ترشخ بیشتر میشه.

پس طبیعیه😑

کاش ادم ی دستگاه سونو کنارش داش هر لحظه چک میکرد ببینه ت شکمش چ خبره😐😐منک گاهی یادم میره حاملم

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
پس طبیعیه😑 کاش ادم ی دستگاه سونو کنارش داش هر لحظه چک میکرد ببینه ت شکمش چ خبره😐😐منک گاهی یادم م ...

لذت ببر چون شکمت بزرگ بشه سخته😑من گاهی دلم میخاد نی نی دربیارم شکمم کمی استراحت کنه.هرروز بیدارمیشی میبینی شکمت سرجاشه😟کمردرد وگرفتگی لگن وکمر رفلاکس و..از ماه ۶ میاد سراغت.

من هرروز لباس زیرم عوض میکنم .ازبس ترشح دارم

😟چندش برا قبل بارداری بود ترشح که تو بارداری هست.هروقت هم فعالیتت بیشترباشه ترشخ بیشتر میشه.

ی چیزه دیگ 

من شبا ت خواب ناخواسته طاق باز میخوابم ب نظرت از الان باید رعایت کنم یا مشکلی نداره؟

لذت ببر چون شکمت بزرگ بشه سخته😑من گاهی دلم میخاد نی نی دربیارم شکمم کمی استراحت کنه.هرروز بیدارمیشی ...

اوه پس لحظاته سختی در انتظارمه

شکمت خیلی بزرگ شده

من سعی میکنم غذا خیلی کم بخورم تاثیر داره ت بزرگ نشدن شکم؟یا بخورم نخورم بزرگ میشه؟

ی چیزه دیگ  من شبا ت خواب ناخواسته طاق باز میخوابم ب نظرت از الان باید رعایت کنم یا مشکلی ندار ...

ازالان رعایت کن عادت کنی😑مثل من نشی.هنوزم گاهی طاق باز میخابم چون خوابم نمیبره از بچگی عادت داشتم اینجوری بخابم.

از۲۰ هفته ببعد دیگه طاق باز نخاب

ازالان رعایت کن عادت کنی😑مثل من نشی.هنوزم گاهی طاق باز میخابم چون خوابم نمیبره از بچگی عادت داشتم ا ...

اینجوری ک کمر ادم میشکنه😑

اوه پس لحظاته سختی در انتظارمه شکمت خیلی بزرگ شده من سعی میکنم غذا خیلی کم بخورم تاثیر داره ت بزرگ ...

اره من شکمم سفت شد وجلو اومده معلومه باردارم.وچندتا ترک هم روپهلو وباسنم یادگار گذاشته😕

جلو خودت براخوردن نگیر بدن زن باردارجویکه چیزی برا جنین نیاز باشه زن هوس میکنه ومیخوره.تقریبا هفته ایی تا نیم کیلو اضاف وزن خوبه البته مداوم نیست این افزایش وزن بعضی وقتا بیشتربعضی وقتا کمتر.

من دلم میخاد بدنمم چاق بشه چون لاغرم 

اما فقط شکمم گنده میشه😐

تا ۲۲هفته ۶ کیلو اضاف کردم.البته ۳ کیلو هم دوران ویار کم کردم که بااین ۳ کیلو جبران شده میشه ۶ کیلو

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز