2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 25 پست
اینجوری کمر ادم میشکنه😑

مجبوری عادت کنی😕

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
اره من شکمم سفت شد وجلو اومده معلومه باردارم.وچندتا ترک هم روپهلو وباسنم یادگار گذاشته😕 جلو خودت ب ...

اینکه فقد شکمت گنده شده ک عالیه دختر خداکنه منم مث ت باشم

مگ بده مانکن باشی تازه چون فقد شکمت جلو اومده بعد زایمان راحت تر میتونی ابش کنی دکتر هنوز بت نگفته سزارینی یا طبیعی

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه فقد شکمت گنده شده ک عالیه دختر خداکنه منم مث ت باشم مگ بده مانکن باشی تازه چون فقد شکمت جلو ا ...

دقیقا به هرکس میگم کاش بدنمم چاق میشد میگن اشتباه میکنی.

اخه قبل باردارشدن هم دوستداشتم ۵ کیلو اضاف کنم چون بدنم ظریف.دوستدارم کمی تو پربشم.

ماه اخر دکتر سزارین یا طبیعی تشخیص میده با سونو ومعاینه لگن اما از هرکس پرسیدم وتحقیق کردم طبیعی بهترین روشه.با سزارین هم درد بعد عمل تجربه میکنی شکمتم پاره شده وتا چندروز زمین گیر میشی نمیتونی کار نی نی انجام بدی وبلندبشی.اما طبیعی درد که حس میکنی بااومدن نی نی به بارداری ودرهات خاتمه میدی.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
دقیقا به هرکس میگم کاش بدنمم چاق میشد میگن اشتباه میکنی. اخه قبل باردارشدن هم دوستداشتم ۵ کیلو اضاف ...

اره طبیعیه خیلی بهتره

ایشاا.. نی نی تو سالم بغل بگیری

مرسی ک جواب سوالامو دادی😁❤❤

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
خانوما شما با دارو باردار شدید؟

منو شوهرم مشکلی نداشتیم اما باردارنشدم حتی وندبار امپول وکلومفین ومتفورمین و...مصرف کردم اما نشد

ماه دهم خسته شدم از انتظار و...بیخیال شدم حتی از دوماه قبل فولیک هم نخوردم.وگفتم بخاد بیاد خودش میاد رابطه هم سه یا ۴ روز یبار داشتم که باردارشدم.نتیجه گرفتم باردارنشدنم فقط بخاطر استرس بوده.باید بیخیال بود فقط رابطه عادی داشت

اره طبیعیه خیلی بهتره ایشاا.. نی نی تو سالم بغل بگیری مرسی ک جواب سوالامو دادی😁❤❤

مرسی گلم سلامت باشی.توهم همینطور😍

نمیشه واقعا بیخیال بود

قسمتت باشه خودش میاد تو دلت هروقت وقتش برسه.پس توفکرش نرو