2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 70 پست
اگ زحمتی نیست میتونین واسم قیمت حدودی رو بپرسین

من نمیدونم اومدم خونه مامانم اگر خواستی میپرسم برات اما خودتم حواست باشه خوب در مورد منطقه و زمین تحقیق کنید یه موقع من مدیون نشم من فقط الان یادم اومد که گفت فلانی زمینشو قطعه بندی کردن سند گرفتن دارن قطعه ای میفروشن شهرک سازی کنن 

بازم اگر داشت خودتم حسابی تحقیق کن عزیزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم ی هم محله ای داره اونم مشاور املاک داره شاید بهش زنگ بزنیم بتونه واسمون زمین پیدا کنه. 

فکر خوبیه 

من یکی از فامیلای همسرم سمت تنکابنه البته سرهنگ بازنشسته اس رییس کلانتری تنکابنم بوده خیلی کله گندس الان تو باز نشستگی املاک زده سمت دو هزار سه هزار خرید و فروش زمین میکنه اون خیلی مطمئن و به نامه و کارش درسته همه میشناسنش اونجا اونم زمین میتونی بخری 

والا همسرم میگفت چند روزه دوباره خریدار زیاد شده ظاهرا نوسانات بازار ارز هست و زمزمه های گرون شدن دل ...

دقیقا همین هست مخصوصا ملک  همیشه تا خرداد قیمت ها ممکن هست ثابت بمونه و بعد روال سعودی میگیره حتی در بورس هم طبق تاکید خبر ها بعد از  تیر ممکنه همه چی به هم بریزه 

ولی حتما به همسرت بگو به دوستاش بسپاره زمین پیدا کنن براتون در مورد زمینم تحقیق کن کشاورزی رو به اسم مسکونی بهتون نفروشن 

من انقدر در مورد این مسائل صحبت میکنه همسرمو میگه تو شمال خیلی از املاکا کلاهبرداری میکنن ادم باید خیلی حواسش جمع باشه بهت دارم میگم 

حتی اگر دوست همسرت یا برادر همسرت اصلا خواست زمینی به شما بفروشه در مورد زمین حسالی تحقیق کن و مطمئن شو عزیزم 

ولی حتما به همسرت بگو به دوستاش بسپاره زمین پیدا کنن براتون در مورد زمینم تحقیق کن کشاورزی رو به اسم ...

میگم بنظر شما پولشو سکه بخریم تا چند ماه دیگه. این کار خوبیه؟