2777
2789
عنوان

مهریه

249 بازدید | 22 پست

یک سوالی که خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده موضوع مهریست.

آیا واقعا تضمین کننده ی یک زندگیه ؟؟؟

مهریه کم خوبه یا زیاد؟؟؟

دلایل خودتونم بگید.

همه چی درست میشه   

زياد باشه بهتره حداقل بعضي جاها ميشه دستو پاي شوهرو جمع كرد

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهريه متعادلش يعني همون ١١٤ تا سكه خوبه 

خوبم نيست نباشه

اما تضمين كننده خوشبختي نيس

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

اصلا تضمین کننده نیست ولی اینکه کلا نباشه یا خیلی کم باشه هم خوب نیست

در حد معمول

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

مهریه اصلا دلیل بر خوشبختی نیست

مردا بعضیاشون اینقد هار شدن که اگر خدایی ناکرده کار به جدایی بکشه حاضری یک چیزیم دستی بدی و فرار کنی از دستش

تعدادشم بستگی به عرف خانوادگی هر کس داره

نه عزیزم‌به هیچ‌عنوان تضمین کننده ی خوشبختی نیست . گرفتنشم به این راحتیا که فکر میکنیم نیست . 

اگه خدایی نکرده آدم‌بدی به پستمون بخوره حاضریم‌همه چی رو ببخشیم و فقط نجات پیدا کنیم . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
زياد باشه بهتره حداقل بعضي جاها ميشه دستو پاي شوهرو جمع كرد

اصلا هم نمیشه تو دادگاه بیشتر از صدتاشو تایید نمیکنن همون قدرشم یا مرد میگه ندارم یا قسط بندی میکنن یاکاری میکنن ببخشی تا راحت شی

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید

زیاد افراطی هم خوب نیست

کم هم خوب نیست

البته کم و زیاد تعریفش تو هر سطحی متفاوته

چون ازدواج هندونه نابره،مهریه گاهی اهرمه خوبیه که اگر مرد بد در اومد واسش جبران کنی و سهمت رو از زندگیت بگیری.

یا ادبش کنی.

حقیقتش یه قدرته که دست زن میوفته.وگرنه قانون ما هیچ حمایتی از زن نداره!

هم دلم میخواد ازدواج کردم مهریم زیاد باشه  

هم دلم میخواد 2 تا سکه مهرم باشه   حس میکنم اگه آدم با یک فرد فهمیده ازدواج کنه و مهریش کم باشه بیشتر قدرشو میدونه

همه چی درست میشه   

به نظرم حق طلاق خیلی مهمتر از مهریه‌ست من مهریم یک سکه ست ولی حق طلاق دارم خیلی راضیم

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2