هم دلم میخواد ازدواج کردم مهریم زیاد باشه هم دلم میخواد 2 تا سکه مهرم باشه ...
تمام این مسائل دقیقا برمیگرده به طرف مقابل.همونقدر که انتظار داریم طرف عاقل و بالغ باشه باید به همون میزان خودمون و خانوادمون بالا باشن.اگه یه پسر بااخلاق نجیب فهمیده باادب و باایمان پیداشد که شغل مناسب هم داشته باشه اصلا نیازی به مهریه نیست چون مطمئنی بااین آدم اصلا به مشکل نمیخوری.اولین اصل تو ازدواج خانوادستچه پسر چه دختر وقتی میخوان ازدواج کنن باید خانواده هارو درنظر داشته باشن.چون من و خاستگارم هرچی بلدیم ازخانواده یاد گرفتیم😊
❤❤❤خیلی بده یه آهنگ عاشقانه،تو رو یاد ۵_۶نفر بندازه...تمرکزتو رو آهنگ از دست میدی...!!!
مهریه دلیل نمیشه ک شوهرت باهات درست رفتار کنه ولی باعث میشه اگه شما مستقل و شاغل نباشی بعد بخوای طلاق بگیری بتونی یه زندگی واسه خودت بسازی . مادر خودم جدا شده و زندگیشون با مهریه میچرخونه ک خوبم هست البته . واسه همین میگم زیاد باشه ولی ن افراطی . و اینکه خیلی مهمه.
به نظرم تو ایران که خانمها حق و حقوقی ندارن حتما لازمه و باید زیاد باشه تا اگه گرفتار یک آدم مشکل دار شدن حداقل با به اجرا گذاشتن مهریه و یا بخشیدنش برای طلاق توافقی، بتونن خودشون را نجات بدن...اگه خانم ها حق طلاق، حضانت کودک و تقسیم مساوی اموال بعد از ازدواج داشتند (مثل کشورهای متمدن) نیازی به مهریه نبود...
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم