2777
2789
عنوان

نظر بدید راجع به بی بی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 68 پست
اینه عکس بی بی چکم نمیدونم حالا مشخصه یانه ؟ اما درعجبم چرا فرداش چیزی نبود

من یه هاله ای میبینم انشالله که بارداری گلم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
دکتر من که بهم گفت دوفاستونو از ۱۵ پری هر ۱۲ ساعت یدونه بخورم تا ۱۰ روز.. هر برگه ش ۲۰ تا داره که تو ...

اهان باشه پس منم اونجوری میکنم ولی اونوقت مال من فردا تموم میشه که ۲۴ پریودمه همون یه ورق رو خوردم بیست تا بود یامن اشتباه حساب میکنم یا فردا ۲۵ پریودمه چون سیزده بهمن اولین روز پریودم بود

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه درست خوردی چون اگه از خود روز ۱۵ شروع کنی هر ۱۲ ساعت یدونه بخوری روز ۲۴ میشه روز آخر..

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
وای عزیزم منم همش حس میکنم دارم پریود میشم کمر درد دارم چند روزه ولی همیشه دقیقا روز پریودی کمر درد ...

عزیزم مثبته منم تو بارداری دومم اصلا لک لانه گزینی نداشتم

نه دیگه درست خوردی چون اگه از خود روز ۱۵ شروع کنی هر ۱۲ ساعت یدونه بخوری روز ۲۴ میشه روز آخر..

اهان باشه ممنونم

سلام گلم. این درد تا روز آخر بارداری تو موعد پریودت اتفاق میفته وبهش میگن ماه درد منم به دکترم ک گفت ...

سلام عزیزم ممنونم از اطلاعات انشالله که دردام از بارداری هستش.واقعا از خدا میکنم به همه ی منتظرا یه نی نی خوشگل بده😍😍😍

وای عزیزم همه تاپیکاتو از اول تا اخر خوندممممم😍 انشالله به سلامتی و دل خوش بارداریتو بگذرونی و بچتو ...

ای جانم .انشاله که مال شما هم مثبت باشه عزیزم نگران نباش.خدا خودش حواسش بهمون هست.امیدوارم که خوش خبر باشی😙

آخر همه چی خوشه اگه خوش نیست پس آخرش نیست...