سلام خانم گلا و مامانای عزیزامروز روز ۲۶ دوره م هست تنبلی تخمدان دارم دوره هام نامنظمه بدون دارو.. هرماه با دوفاستون ۲۷ ۲۸ روزه بودم اینماه دوفاستون مصرف نکردم.. داروهای طب سنتی مصرف کردم برا بارداری.. امشب بی بی چک زدم اولش هیچی نبود گذاشتم تو کشو الان بعد ۳ساعت حدودا رفتم دیدم اینجوری شده.. نظرتون چیه؟ کسی بوده اینطوری باردار باشه؟
🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 خدا جونم ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
انشاالله که کاذب نیست و بارداری عزیزم.واسه منم دعا کن😍
دارو چی استفاده کردی این ماه؟
خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
یعنی بعد سه ساعت که دیدم بازم قبوله؟ خدا از دهنت بشنوه.. فعلا که هیچ علامت خاصی ندارم گاهی وقتا پهلوم مخصوصا راست تیر میکشه زیر دلمم حس میکنم بدنمو که میکشم بهش فشار میاد انگار که عضله ش میگیره.. البته روز ۱۶ سیکلمم یبار یذره خیلی کم خون دیدم دیگه ندیدم.. ولی میگم شاید از علائم اقدامه.. من ۷ماهه منتظرم😔
🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 خدا جونم ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊