2777
2789
عنوان

نظر بدید راجع به بی بی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 68 پست
وای عزیزم همه تاپیکاتو از اول تا اخر خوندممممم😍 انشالله به سلامتی و دل خوش بارداریتو بگذرونی و بچتو ...

وای عزیزم منم همش حس میکنم دارم پریود میشم کمر درد دارم چند روزه ولی همیشه دقیقا روز پریودی کمر درد میگیرم ولی شما خون دیدی من اصلا ندیدم خون لانه گزینی

انشالله که مامان شدی عزیزم .منم دوروز مونده تا موعدم از چند روز پیش بی بی میزنم هاله میزنه امروز زدم ...

عزیزم بیبی شما که هاله داره قشششششنگ😍😍 کاملا مشخصه مبارکه🤗🤗🤗🤗

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بیبی شما که هاله داره قشششششنگ😍😍 کاملا مشخصه مبارکه🤗🤗🤗🤗

تروخداااا راست میگه اصلا نمیتونم باور کنم اخه😢😢😢منتظرم تا دوروز دیگه پری نشدم برم واسه ازمایش .زیر دلم وکمرم خیلی میگیره و ول میکنه همش احساس میکنم پری داره میاد😔

وای عزیزم منم همش حس میکنم دارم پریود میشم کمر درد دارم چند روزه ولی همیشه دقیقا روز پریودی کمر درد ...

آره خیلی بده من همش میگم شدم شدم😣 😂

نه عزیزم خیلیا نمیبینن خون لانه گزینی رو چون شاید خونی نیومده یا اینکه انقد کم بوده ک موقع دسشویی رفته و دیده نشده.. منم چون خیلی حساس شده بودم و قبل از دسشویی اول خودمو چک میکردم دیدم وگرنه اگه انقد سرم تو خودم نبود مطمئن باش منم نمیدیدم😂😂 البته اگه اونی ک من دیدم واقعا لانه گزینی بوده باشه😥

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
آره خیلی بده من همش میگم شدم شدم😣 😂 نه عزیزم خیلیا نمیبینن خون لانه گزینی رو چون شاید خونی نیومده ...

انشالله که همونه جفتمون بارداریم 😍خواب ندارم که همش چک میکنم که پری نیاد😄

تروخداااا راست میگه اصلا نمیتونم باور کنم اخه😢😢😢منتظرم تا دوروز دیگه پری نشدم برم واسه ازمایش .زی ...

آره بخدا کاملا هاله داره با یه نگاه مشخصه قشنگ باور کن💖 بدبختی همینجاس علائم پری و بارداری خیلی شبیه همه.. منم این درد زیر دلو کمرو دارم نگران نباش اگه انشالله باردار باشیم طبیعیه کاملا.. حالا من دو روزه هرچی مسواکم میزنم دهنم عین زهرمار تلخه😑 کلافه م کرده

انشالله که همونه جفتمون بارداریم 😍خواب ندارم که همش چک میکنم که پری نیاد😄

منم بخدا همینجورم معذرت میخام اون لحظه ک میخام بکشم پایین خودمو چک کنم ینی قلبم میاد تو دهنم از استرس😁

آره بخدا کاملا هاله داره با یه نگاه مشخصه قشنگ باور کن💖 بدبختی همینجاس علائم پری و بارداری خیلی شبی ...

انشالله ❤اتفاقا زیاد شنیدم اینکه تو بارداری مزه دهن بد میشه احتمال زیاد بارداری به خاطر همونه

باز شما منظمی منه بیچاره ک نامنظمم هستم نمیدونم تا کی باید صبر کنم اصن😥😥

انشالله اگه باردار بودی بیا اینجا خبرشو بده ذوق کنیم.. منم میام حتما اگه خدا بخاد و باردار باشم

انشالله اگه باردار بودی بیا اینجا خبرشو بده ذوق کنیم.. منم میام حتما اگه خدا بخاد و باردار باشم

سلام خانمهای گل منم از روز ۲۲ بهمن شروع به اقدام کردم الان ۲۵ سیکلمه دوباره بی بی گذاشتم یکی هاله انداخت یکی دیگه فرداش گذاشتم هاله نداشت نمیدونم الان رو کدوم حساب کنم علائمم سینه هام از روز تخمک گذاری تا الان درد داره وحساسه زیر دلو وکمرو ودهنم ابشو که قورت میدم تلخه حالا نمیدونم دعا کنید منم نی نی تو راه داشته باشم

خدا اگر زحکمت ببندد دری زرحمت گشاید دری دیگری امید به خدای مهربان
تروخداااا راست میگه اصلا نمیتونم باور کنم اخه😢😢😢منتظرم تا دوروز دیگه پری نشدم برم واسه ازمایش .زی ...

سلام گلم. این درد تا روز آخر بارداری تو موعد پریودت اتفاق میفته وبهش میگن ماه درد منم به دکترم ک گفتم گفت خیلییییی عادیه و اصلا نباید بترسی. انشالله که بی بی خوشگلت که مشخصه مثبته برای چشم انتظارا هم مثبت بشه.

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤