2777
2789
عنوان

نظر بدید راجع به بی بی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 68 پست
سلام عزبزم تنبلی تخمدان داری چ داروهایی مصرف کردی

سلام گلم

من ۷ ماهه که جدی اقدامم ینی از بعد پری تا ۲۰ سیکلم یه روز درمیون اقدامم حتی یه روزم از دس ندادم.. تو این ۷ ماه ۶ماهه اول دوفاستون و متفورمین مصرف کردم پریودام مرتب بود ولی فایده نداشت تا اینکه تصمیم گرفتم از بهمن ماه تا عید برم طب سنتی و اینارو قطع کنم.. اینماه پماد رویان و شیاف سکلوژیست و چندتا قرص گیاهی مصرف کردم تا ببینیم خدا چی میخاد.. اگه تا عید نشه بعدش باید برم واسه مصرف قرصای تحریک تخمک

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
سلام گلم من ۷ ماهه که جدی اقدامم ینی از بعد پری تا ۲۰ سیکلم یه روز درمیون اقدامم حتی یه روزم از دس ...

انشالا ک بارداری منم تنبلی شدید دارم  روز ۵ پری باید کلومیفن بخورم متفورین فعلن قطع کردم  دوستدارم باردارشم اگ بارداربودی حتما بگو خوشحال میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالا ک بارداری منم تنبلی شدید دارم  روز ۵ پری باید کلومیفن بخورم متفورین فعلن قطع کردم   ...

انشالله به زودی زود باردار میشی گلم.. من اگه بودم حتما میام خبر میدم اینجا..من نمیدونم چرا انقد تنبلن این تخمدونای ما والا ماهی یه تخمک میخای بیرون بدی دیگه کوه که نمیخای بکنی 😐😁

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
ایشاله که حامله ای عزیزم❤️ ولی دل نبند،بی بی بعد از ۱۰ دقیقه دیگه معتبر نیست ،من بیشتر ماه ها بعد ی ...

نه دل نبستم.. دیشب بی بی زدم اونجوری شد ولی امروز دیگه نزدم.. میخام چند روز صبر کنم.. به همسرمم نمیخلم بگم تا قبل آز‌. ماهای قبل آخه هر چی بی بی میزدم حتی بعد چند ساعت مثبت نمیشد این چون مثبت شد گذاشتم وگرنه به نظر خودمم نمیشه احتمال قطعی داد بعد سه ساعت هاله بندازه..

منم تنبلی داشتم دوتاچیز کمکم کردبعدازدوسال اقدام،یکی دوفاستون بود ویکی قرص تقویتی کیوتن.دکترموعوض کر ...

من تا ماه قبل دوفاستونو متفورمین میخوردم ولی اینماه طب سنتی گفت همرو قط کن گیاهی امتحان کن..

من تا ماه قبل دوفاستونو متفورمین میخوردم ولی اینماه طب سنتی گفت همرو قط کن گیاهی امتحان کن..

چی شد بارداری؟

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

سلام عزیزم دوفاستون رو چجوری میخوردی؟ صبح وشب؟ واینکه چند روز میخوردی؟ دکترم به من چهل تا داده ولی نگفته چندروز بخور فقط گفته دوازده ساعت یه دونه 

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤
چی شد بارداری؟

هنوز پری نیومده و منم بی بی نزدم و منتطرم امروز ۲۸ پری ام به سلامتی گذشت🙄

سلام عزیزم دوفاستون رو چجوری میخوردی؟ صبح وشب؟ واینکه چند روز میخوردی؟ دکترم به من چهل تا داده ولی ن ...

دکتر من که بهم گفت دوفاستونو از ۱۵ پری هر ۱۲ ساعت یدونه بخورم تا ۱۰ روز.. هر برگه ش ۲۰ تا داره که تو یه دوره از ۱۵تا۲۵ پری میخوردم.. برا هرکس یجور تجویز میکنن من اینجا خوندم هرکس یجور بود.. من یک ماه اشتباهی هر روز یدونه خوردم که چون دوزش کم شده بود روز ۱۷ سیکلم دوباره پری شدم.. 

سلام عزیزم .بیا تاپیکای منم ی نگاهی بنداز منم مثه شما بودم و اولین بی بیم همین اتفاق افتاد😊

سلام گلم

جدی میگییییییی؟؟ وای چقد امیدوار شدم😍😍😍 الان میام میخونم

سلام عزیزم .بیا تاپیکای منم ی نگاهی بنداز منم مثه شما بودم و اولین بی بیم همین اتفاق افتاد😊

وای عزیزم همه تاپیکاتو از اول تا اخر خوندممممم😍 انشالله به سلامتی و دل خوش بارداریتو بگذرونی و بچتو بغل بگیری.. 

برای منم دعا کن.. تا الان که چندتا نشونه داشتم.. یکیش یذره خونی که روز ۱۶ سیکل دیدم فقطم یکبار.. یکی ام اون بی بی چک هاله دار بعد سه ساعت.. علائمم خیلی شبیه شماست.. یه دردی مثل خستگی بعد از پیاده روی طولانی همش تو پاهامه.. درد پریودم هی میاد جوری ک میگم وای ینی شدم؟ بعد میرم میبینم خبری نیس میگم خداروشکر.. تیر کشیدن سینه و یه حالتای عجیب مثل بیحالی و حالت تهوع و سرگیجه و گرگرفتنم دارم ک هر از گاهی یهو میاد و میره..  خداکنه بخاطر چیز دیگه ای نباشه و باردار باشم..

خدایا ینی میشه😢 اگه طاقت بیارم میخام روز ولادت بی بی بزنم انشالله که خود حضرت زهرا به حق روز مادر بهم عیدی بده و منم مادر بشم.. و البته همه منتظرا.. آمین

ببخشید زیاد حرف زدم🙈

انشالله که مامان شدی عزیزم .منم دوروز مونده تا موعدم از چند روز پیش بی بی میزنم هاله میزنه امروز زدم اینجوری هاله افتاد تا روز مادر صبر میکنم پری نشدم میرم واسه ازمایش خداکنه مثبت باشه