2777
2789
عنوان

نظر بدید راجع به بی بی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 68 پست
بله خودم  بی بی چکم بعد دو سه ساعت هاله انداخت

واااای خدا ینی میشه منم مثل شما باشم😍😍

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارداری عزیزم زیادم کمرنگ نیست نسبتا پررنگه😍😍😍

آره تو عکس از خودشم کمرنگ تره تازه خودش نسبتا پررنگه ولی خب من گذاشته بودم کنار بعد ۳ساعت همینجوری رفتم سراغش

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
یعنی بعد سه ساعت که دیدم بازم قبوله؟ خدا از دهنت بشنوه.. فعلا که هیچ علامت خاصی ندارم گاهی وقتا پهلو ...

فردا برو آزمایش مطمئنم حامله ای ان شاء الله 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
انشاالله که کاذب نیست و بارداری عزیزم.واسه منم دعا کن😍 دارو چی استفاده کردی این ماه؟

چشم حتما

من رفتم طب سنتی که خانم سیبیلو همینجا معرفی کرد.. گف عفونت داری.. پماد رویان و شیاف سکلوژیست و چندتا قرص گیاهی تقویتی مصرف کردم.. متفورمینم خوردم

خانوما من ۵ روز از موعدم گذشته بنظرتون فردا صب بی بی چک بزارم؟؟؟ زود نیست؟؟

وای بزار زود نیس احتمال خیلی زیاد نشون بده انشالله بارداری گلم

چشم حتما من رفتم طب سنتی که خانم سیبیلو همینجا معرفی کرد.. گف عفونت داری.. پماد رویان و شیاف سکلوژی ...

بسلامتی عزیزممم😍😍

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
فردا برو آزمایش مطمئنم حامله ای ان شاء الله 

میخام قایمکی برم به شوهرم نگم که اگه منفی بود ناراحت نشه خیلی ذوق داره بنده خدا.. کی من فرصت کنم دور از چشمش برم آز الله اعلم😁 چون ازمایشگاه دوره از خونمون به این راحتیا نمیشه قایمکی

بسلامتی عزیزممم😍😍

قربونت سلامت باشی

ینی باردار باشم اینماه میام اینجا هوار میزنم😂

قربونت سلامت باشی ینی باردار باشم اینماه میام اینجا هوار میزنم😂

انشاالله که هستی😉😉

واسه منم دعا کن این ماه باردار باشم

خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی  بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین  خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
انشاالله که هستی😉😉 واسه منم دعا کن این ماه باردار باشم

حتماااا عزیزم

انشالله به حق حضرت زهرا و روز مادر شمام قبل عید مادر بشی

حتماااا عزیزم انشالله به حق حضرت زهرا و روز مادر شمام قبل عید مادر بشی

ممنونم عزیزم.آمیییین❤