من به این روش درست کردم: تخم مرغ 3 عدد شکر 1لیوان سرخالی کره ذوب شده 100گرم_روی بخارکتری کره راذوب کنید،اصل این کیک باکره هست،کره بافت کیک رانرمترمیکنه ،من روغن ریختم همین مقدار،یهودیدم کره ندارم_ باترمیلک 2/3لیوان_برای تهیه باترمیلک 2ق غ سرکه سفید راداخل یک لیوان شیربریزید وحدودیک ساعتی اجازه بدیدتاشیرحالت بریده وکمی سفت بشه تقریبا مثل ماست،باترمیلک باعث نرمترولطیتترشدن بافت کیک میشه،دوسوم ازاین مقداررابردارید، نمک یک پنس پکینگ پودر1ق چ پر پودرکاکائو یک ونیم ق غ _پودرکاکائو روشن باشه،ازنوع تیره نباشه_ رنگ ژله ای قرمز 1/2ق چ معمولی ،یابه مقداری که به رنگ دلخواه برسید،فقط توجه کنید که وجودسرکه وپودرکاکائو هم باعث تشدیدرنگ خواهدشد،رنگ قرمزالبالویی یاred red بخرین مارک ویلتون یافو،ازمن قرمزالبالویی امیتیدا بودرنگ کیکم هم کامل قرمزشد، وانیل یااسانس بادام 1/4ق چ ارد یک ونیم لیوان درابتدا ارد وپودرکاکائووپکینگ پودررامخلوط وسه بارالک کنید، تخم مرغ همدمای محیط،شکر،وانیل ونمک رابا همزن انقدربزنیدتاحجیم وسفیدرنگ شود،سپس کره ذوب شده وباترمیلک رااضافه کنید درحدکمی مخلوط کنید،رنگ رانیزبیفزایید وهم بزنید،همزن راخاموش کنید وموادخشک رااضافه کنید وبالیسک درحدیکدست شدن مایه هم بزنید، مخلوط کردن اردرابادورکندهمزن هم می تونین انجام بدید،من بالیسک مخلوط کردم. مایه رادرقالب 25_20سانت کاغذروغنی انداخته بریزید،درفرازپانزده بیست دقیقه قبل گرم 180درجه به مدت40_30دقیقه،همین که چیزی ازکیک به سیخ چوبی نچسبید کافیه،پس ازسردشدن برش بزنید وتزیین کنید، *داخل قالب گرد،مربع،قلب هرمدلی دوست دارین بریزین من داخل قالب گردپختم وبعدبه شکل قلب دراوردم خامخ کشی کردم و مابقی کیک رو پودر کردم زدم روش