2777
2789
عنوان

کیک ردولوت ماریا + عکس

15566 بازدید | 198 پست

تخم مرغ : دو عدد 

باتر میلک : یک لیوان

وانیل کمی

شکر : یک و نیم لیوان

روغن مایع : نصف پیمانه یا صد گرم کره 

جوش شیرین نصف قاشق چایخوری 

ارد : دو و نیم لیوان

سرکه سفید : یک قاشق غذا خوری

رنگ قرمز : یک قاشق 

.

سلام 

چون تو ایران باتر میلک نیست یک لیوان شیر پر چرب و یک قاشق غذا خوری سرکه سفید و مخلوط کنید بزارید ده دقیقه بمونه تا کمی لخته بشه .به این میگن باتر میلک .

حالا تخم مرغ . و وانیل و ده دقیقه بزنید 

.

.

بعد روغن مایع و اضافه کنید و هم بزنید

حالا رنگ و به باتر میلک اضافه کنید و بریزید تو مایع و هم بزنید .بعد ارد و جوش شیرین و بکینگ پودر و الک کنید روی مواد .یک قاشق سرکه هم بهش اضافه کنید و یک دقیقه مواد و بزنید .بریزید توی قالب طبقه وسط با دمای 170.

.

.

کیک و از قالب در بیارید بزارید خنک بشه . من طرح قلب بریدم کیک و و خورده های کیک و رنده کنید و نگه دارید. 

حالا مواد کرم چیز و درست کنید که شامل 

پنیر ماسکارپونه یا خامه ای یا لبنه : سیصد گرم

خامه فرم گرفته : سیصد گرم 

.

هر دو رو مخلوط کنید و یک دقیقه بزنید.

کیک و دو برش بزنید هر لایه رو اول با چند قاشق شیر نم دار کنید بعد یه لایه خامه و موز بچینید . لایه هارا همین طوری ادامه بدید تا تموم بشه . یه خامه کشی نهایی هم انجام بدید و خورده کیک هارا بهش بچسبونید . و تا زمان سرو در یخچال نگه دارید. نوش جون

.

.

.

.

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی دستور اصلی این کیک پودر کاکاعو هم داره ولی تجربه چند بار درست کردن بهم ثابت کرد کیک و تیره میکنه و به این خوش رنگی در نمیاد .و چون من پودر کاکاعو ترک دارم و سیاهه خوب نمیشه .اگر دوست دارید یک قاشق پودر کاکاعو ایرانی مثل فرمند که کم رنگه میتونید اضافه کنید .

این کیک جزو گرونترین کیک های قنادی هاست.

سوالی بود در خدمتم.

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
من عاشق تايپيك هاي شما همستم ماشالا خيلي خوبه ادم استعداد داشته 

قربونت دوست همیشگی . ممنون که با من هستین