2777
2789
عنوان

کیک ردولوت ماریا + عکس

16139 بازدید | 199 پست

تخم مرغ : دو عدد 

باتر میلک : یک لیوان

وانیل کمی

شکر : یک و نیم لیوان

روغن مایع : نصف پیمانه یا صد گرم کره 

جوش شیرین نصف قاشق چایخوری 

ارد : دو و نیم لیوان

سرکه سفید : یک قاشق غذا خوری

رنگ قرمز : یک قاشق 

.

سلام 

چون تو ایران باتر میلک نیست یک لیوان شیر پر چرب و یک قاشق غذا خوری سرکه سفید و مخلوط کنید بزارید ده دقیقه بمونه تا کمی لخته بشه .به این میگن باتر میلک .

حالا تخم مرغ . و وانیل و ده دقیقه بزنید 

.

.

بعد روغن مایع و اضافه کنید و هم بزنید

حالا رنگ و به باتر میلک اضافه کنید و بریزید تو مایع و هم بزنید .بعد ارد و جوش شیرین و بکینگ پودر و الک کنید روی مواد .یک قاشق سرکه هم بهش اضافه کنید و یک دقیقه مواد و بزنید .بریزید توی قالب طبقه وسط با دمای 170.

.

.

کیک و از قالب در بیارید بزارید خنک بشه . من طرح قلب بریدم کیک و و خورده های کیک و رنده کنید و نگه دارید. 

حالا مواد کرم چیز و درست کنید که شامل 

پنیر ماسکارپونه یا خامه ای یا لبنه : سیصد گرم

خامه فرم گرفته : سیصد گرم 

.

هر دو رو مخلوط کنید و یک دقیقه بزنید.

کیک و دو برش بزنید هر لایه رو اول با چند قاشق شیر نم دار کنید بعد یه لایه خامه و موز بچینید . لایه هارا همین طوری ادامه بدید تا تموم بشه . یه خامه کشی نهایی هم انجام بدید و خورده کیک هارا بهش بچسبونید . و تا زمان سرو در یخچال نگه دارید. نوش جون

.

.

.

.

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی دستور اصلی این کیک پودر کاکاعو هم داره ولی تجربه چند بار درست کردن بهم ثابت کرد کیک و تیره میکنه و به این خوش رنگی در نمیاد .و چون من پودر کاکاعو ترک دارم و سیاهه خوب نمیشه .اگر دوست دارید یک قاشق پودر کاکاعو ایرانی مثل فرمند که کم رنگه میتونید اضافه کنید .

این کیک جزو گرونترین کیک های قنادی هاست.

سوالی بود در خدمتم.

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
من عاشق تايپيك هاي شما همستم ماشالا خيلي خوبه ادم استعداد داشته 

قربونت دوست همیشگی . ممنون که با من هستین