سلام دوستان پسرم زردی داره امروز 16روزه شده زردی 17بود بستری شد اومد 11/30پیش متخصص میبرم بهش هم شربت داده و هم قرص مصرف میکنه ولی بازم هم زردی داره آزمایش تیروئید هم داده که تماس گرفتند که دوباره آزمایش ازش بگیرند خیلی نگرانم لطفا راهنمایی کنید
نگران نباش چیزی نیس فقط تحت نظر دکتر باشه که خدایی نکرده بیشتر نشه زردیش خودتم خنکی بخور تا زودتر خوب شه
خدایا ازت ممنونم که منم لحظه شیرین بارداری رو تجربه کردم ممنونم از هدیه قشنگت خودت مواظبش باش و سالم بیاد بغلم از همه دوستانی هم که برای این لحظه شیرین برام صلوات فرستادن ممنونم امیدوارم به همه آرزوهاتون برسید اگه امکان داره برای سالم بودن نی نیم و شنیدن صدای قشنگ قلبش یه صلوات مهمونم کنید ممنونتون میشم💞🤰
اول اینکہ شیر خودتو چندروز ندہ چون عامل اصلیش شیر مادرہ شیرخشک نان۱ بدہ!جاشو زیاد گرم نکن!قطرہ ی شیرخشت ب ھیچ وجہ ندہ چون زیاد میکنہ زردی رو اینو من دیدم با چشم خودم ھرروز شیرخشت گیاھی و ترنجبین بریز تو اب جوش حدود۱۵ سی سی اب بعد صافش کن بدہ بخورہ ھرروز بدہ اینو روزی دوبار!!عرق کاسنی ھم بزن ب پنبہ بزن ب پیشونی و شکمش و پشت گوشش!خودتم عرق کاسنئ بخور طبع شیرت عوض شہ ک شیر دادی بازنگیرہ