2821
2789
هیچی ازش نمیخوام هیچی... فقط بلاتکلیفی وضعیت خوبی نیس...دعا کن خدا نجاتم بده... دعا کن برا ابروم

اشتباه می‌کنی مطمئن باش اونا از حق و حقوق خاهرشون نمیزنن . شما هم نگذر.

البته انشاالله خدا خودش کمکت کنه راه درست و انتخاب کنی.

ولی به این فکر کن اگه باهاش هم بمونی همیشه میخواد سرکوفت بزنه و دعوا داشته باشین و زندگی و برات جهنم کنه

😔😔😔😔چندساله ازدواج کردی اووف اووف نمیدونم ک یکی از شوهر میکشه یکی از زندگی یکی از بی پولی یکی از ...

3 ساله عقدم...باکره نیستم...ی بچه تو 3 هفته سقط داشتم...خانواده سنتی ک اگ طلاق بگیرم مصیبته... پسر عمم دیوونه وار میخواستم...دست رد زدم بهش و گفتم دنیارم بهم بدی من زن کسی حز اون نمیشم برو زور بیخود نزن... گفت برو ولی این ادم مرد زندگی نیس

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😔😔😔😔چندساله ازدواج کردی اووف اووف نمیدونم ک یکی از شوهر میکشه یکی از زندگی یکی از بی پولی یکی از ...

هر کسی بالاخره تو زندگیش یه مشکل داره و باید بسازه. این دنیا همش دویدن و به جایی نرسیدن

اشتباه می‌کنی مطمئن باش اونا از حق و حقوق خاهرشون نمیزنن . شما هم نگذر. البته انشاالله خدا خودش کمک ...

ن اونام مهریه نمیخوان من بابام ادم سرشناسیه همه میشناسنش... ب پولداری و خیری معروفه... برا همین بیشتر از ابروم میترسم...ب پولش نیازی ندارم...

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
3 ساله عقدم...باکره نیستم...ی بچه تو 3 هفته سقط داشتم...خانواده سنتی ک اگ طلاق بگیرم مصیبته... پسر ع ...

خاهرانع بهت ميگم اگر شرايطتت خوب نيس جداشو 

الان دوسال سختي بكشي حتي كتك بخوري از خانوادت و سركوفت بشنوي  

چن صباحي بعد ميتوني ي ازدواج موفق داشته باشي

اما اگر بسوزي و بسازي 

ي عمر ممكنه زندگيت با ادم اشتباهي بر بخوره

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه
3 ساله عقدم...باکره نیستم...ی بچه تو 3 هفته سقط داشتم...خانواده سنتی ک اگ طلاق بگیرم مصیبته... پسر ع ...

اشکال ندارد عزیزم اتفاق افتاده پزشکی قانونی هم میگه کار شوهرت بوده و خودش قبول داره .این موضوع هم دیگه خیلی عادی شده و هیچ مردی برای شب عروسی نمیزاره.

الان این مشکلو نداری که؟

نه الان دیگه استرس ندارم . اون موقع شوهرم و خیلی خواستم و دوست نداشتم زندگیم خراب بشه. ولی الان دیگه هیچی مهم نیست جز بچه ام.

الان فقط یه نفر و می‌خوان باهاش درددل کنم و سرم و بزارم روی شونه اش و زار بزنم به حال خودم و اونم آرومم کنه😥😥😥😥

خب چرا اینکارو کردی خب مرد زندگی نیست چرا خودتو زود دستش سپردی واقعا متاسفم چی بگم دختری ک خودشو تو نامزدی پاک نگه نمیداره  زبون شوهرتم درازمیشه فردا خانوادت بدونن چی میشه  😔انشاللع درس بشه  سقط داشتی خب حداقل پیشگیری میکردی

خب چرا اینکارو کردی خب مرد زندگی نیست چرا خودتو زود دستش سپردی واقعا متاسفم چی بگم دختری ک خودشو تو ...

دیگه قرن ها از این افکار گذشته.مثلا این نمیزاشت.مگه اون نمی تونست کاری کنه به زور کار خودش و میکرد و می‌گفت زن برای چی گرفتم.

نه الان دیگه استرس ندارم . اون موقع شوهرم و خیلی خواستم و دوست نداشتم زندگیم خراب بشه. ولی الان دیگه ...

بابا توروخدا استاتر این وضع گرونی اینهمه مشکل معیشتی دیگه دلتنگی اینجوری هم فیلو از پا در می آره مواظب دلت باش

خاهرانع بهت ميگم اگر شرايطتت خوب نيس جداشو  الان دوسال سختي بكشي حتي كتك بخوري از خانوادت و سر ...

راست میگه یک عمر باید بکشی از دستش.این مرد دیگه برات مرد نمیشه.همش اذیتت میکنه

بابا توروخدا استاتر این وضع گرونی اینهمه مشکل معیشتی دیگه دلتنگی اینجوری هم فیلو از پا در می آره موا ...

دل دیگه باید یکی باشه دست محبت روی سرش بکشه تا اروم بشه و دلتنگی نکنه. 

خب چرا اینکارو کردی خب مرد زندگی نیست چرا خودتو زود دستش سپردی واقعا متاسفم چی بگم دختری ک خودشو تو ...

قرار نبود این مدت عقد باشیم قرار بود 3 ماه عقد بمونیم.... وای خدا زندگیم عین اب خوردن رفت رو هوا جواب دلمو چی بدم بگم ب کدوم گناه ولم کرد و رفت؟ بگم چرا