2821
2789
قرار نبود این مدت عقد باشیم قرار بود 3 ماه عقد بمونیم.... وای خدا زندگیم عین اب خوردن رفت رو هوا جوا ...

الهی بمیرم واسه دلت . اشکال ندارد عزیزم بی معرفت بود و رفت.نامرد بود و رفت.خدا بهت صبر بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاهرانع بهت ميگم اگر شرايطتت خوب نيس جداشو  الان دوسال سختي بكشي حتي كتك بخوري از خانوادت و سر ...

هیچی مشخص نیس بلاتکلیفم... ی حرفی زد و رفت حتی نذاشت براش توضیح بدم... بذاشت بگم اگ از این کارش خبر داشتم پارو دلم میذاشتم زنت نمیشدم...نذاشت بگم😭جواب مردمو چی بدم بگم ب کدوم گناه نکرده ولم کرد و رفت😭

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
😔😔😔😔بازم دوسش داری 

همیشه بهش میگفتم اگ نمیخوایم بگو برو ولی حالا ک گفته نمیتونم نمیتونم حس میکنم ی تیکه از وجودم نیس😭

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
هیچی مشخص نیس بلاتکلیفم... ی حرفی زد و رفت حتی نذاشت براش توضیح بدم... بذاشت بگم اگ از این کارش خبر ...

اقا ب مردم چ 

دوس داري مردم فكره خوب كنن ولي سختي بكشي؟ 

يكم عاقلانه فكركن 

سختيش ي مدته 

ولي بموني باهاش ي عمر اذيتت ميشي 

شتيد باز ولت كنه

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه
الهی بمیرم واسه دلت . اشکال ندارد عزیزم بی معرفت بود و رفت.نامرد بود و رفت.خدا بهت صبر بده

دوس دارم بشینم ی دل سیر براش گریه کنم بشینم زار بزنم ولی نمیتونم اخه برا کدوم گناهم؟

هیچی مشخص نیس بلاتکلیفم... ی حرفی زد و رفت حتی نذاشت براش توضیح بدم... بذاشت بگم اگ از این کارش خبر ...

ولشون کن بابا مردم . درسته ما داریم با همین مردم زندگی میکنیم ولی تو که گناهی نکردی برادرت کرده و همه اینو میفهمم و بهت حق میدن.به هیچکس رو نده برات دلسوزی کنم و ترحم.زندگیه دیگه برادرت نباید این کارو میکرد یا نباید اجازه میداد شما ازدواج کنین

اقا ب مردم چ  دوس داري مردم فكره خوب كنن ولي سختي بكشي؟  يكم عاقلانه فكركن  سختيش ...

نمیدونی با چ مصیبتی بهش رسیدم...عین هفت خوان رستم بود... ی بار مرگو تجربه کردم تا بهش رسیدم... عمو بزرگم جلو کل فامیل کشیدتو گوشم گفت زنش شدی اگ برگشتی روتو سباه میکنم چون میگفت مرد زندگی نیس... چرا پا رو دلم نذاستم ب خرف کسی نشدم....مامان بیچارم میگفت ولش کن مامان این ادم خوشبختت نمیکنه مگه تو چی کم داری.... 

اقا ب مردم چ  دوس داري مردم فكره خوب كنن ولي سختي بكشي؟  يكم عاقلانه فكركن  سختيش ...

راست میگه دوستمون یک مدت مردم هم یادشون می‌ره. ولی اونجوری باید یک عمر تحمل کنی و حرف بشنوی

ولشون کن بابا مردم . درسته ما داریم با همین مردم زندگی میکنیم ولی تو که گناهی نکردی برادرت کرده و هم ...

حتی روش نمیشه بیاد باهام حرف بزنه... حرفای اون روزش یادم نمیره بهم گفت بی شرف...اخه ب کدوم گناه؟چرا؟ مگه نگفت حق نداری بری دانشگاه گفتم باشه چشم...مگه نگفت چادر گفتم باسه چشم...گفت لبلست سلیقه من گفتم هرجی تو بگی...گفت پول ندارم گفتم اشکال نداره...گفت هرجی من بگم گفتم باشه چشم چرا اخه گناهم چی بود

نمیدونی با چ مصیبتی بهش رسیدم...عین هفت خوان رستم بود... ی بار مرگو تجربه کردم تا بهش رسیدم... عمو ب ...

خب يكاري كن طلاق بگير نرو خونه برو سر كار خدا رو هنوز داري 

يا مهرتو بگير ازش

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه
نمیدونی با چ مصیبتی بهش رسیدم...عین هفت خوان رستم بود... ی بار مرگو تجربه کردم تا بهش رسیدم... عمو ب ...

راست میگی میفهمم حالت . یه مدت برو دنبال تحصیل یه شهر دیگه اگه موقعیتش و داری دور شو از همه

خب يكاري كن طلاق بگير نرو خونه برو سر كار خدا رو هنوز داري  يا مهرتو بگير ازش

ب مهریه نیازی ندارم... بابام انقدر پول داره ک مردم شهر جلوش کمر خم میکنن ولی دلم کنده شده قلبم پاره شده