2821
2789
راست میگی میفهمم حالت . یه مدت برو دنبال تحصیل یه شهر دیگه اگه موقعیتش و داری دور شو از همه

نمیتونم 

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ب مهریه نیازی ندارم... بابام انقدر پول داره ک مردم شهر جلوش کمر خم میکنن ولی دلم کنده شده قلبم پاره ...

خاهره من 

الان وقت دل نيس 

الان بايد عاقلانه تصميم بگيري تا بعدا شرمنده دلت نشي 

هرطور صلاخ ميدوني 

منو استارتر سعيمونو كرديم راهنماييت كنيم 

خدا ب همراهت خدافظ

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه
حتی روش نمیشه بیاد باهام حرف بزنه... حرفای اون روزش یادم نمیره بهم گفت بی شرف...اخه ب کدوم گناه؟چرا؟ ...

لیاقت و نداشت. به همه بگو اشتباه کردم گناه که نکردم. همه تو ن اشتباه میکنید دیگه مگه نکردید تا حالا. خودمم تاوان دادم . 

خاهره من  الان وقت دل نيس  الان بايد عاقلانه تصميم بگيري تا بعدا شرمنده دلت نشي  ه ...

منم میدونم جز طلاق راهی ندارم...نمبتونم ک ب زور نگهش دارم...ولی هیچ کس جای من نیس

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
لیاقت و نداشت. به همه بگو اشتباه کردم گناه که نکردم. همه تو ن اشتباه میکنید دیگه مگه نکردید تا حالا. ...

تاوانش فقط مرگه

تاوانش فقط مرگه

نگو این حرف .همه فکر میکنن مشکل از توست.بخدا یه مدل تحمل کنی این حرفها و حدیثها تموم میشه.فقط صبر کن ببین خدا چی میخواد.

بابا زندگی منو ببین هنوزم دارم نفس میکشم.منم یه جاهایی کم اورتن و زار زدم و هیچکس نفهمید بخدا.همه فامیل می‌دونم اشتباه کردم و اونا هم دارن می‌سوزم منو میبینن ولی هیچکس نمیدونه چی بر سر من و دلم اومد