2821
2789
چرا جدا؟؟؟

مجبورم ازدواج ما گل ب گل بود... الان داداشم ب خواهرش خیانت کرده اونا دارن جدا میشن متاسفانه سوهرم تنقدر ک من دوسش دارم دوسم نداره خیلی راحت گفت قیدتو زدم...برام دعا میکنی؟زندگی داداشم نابود شده ب خاطر دوتا بچش دعا کن زنش ببخشدش

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیگه ول کرده بودم دکترم باهاشون نمی‌رفتم یا میشم یا آخرش طلاقم میدن . یک ماهی که استرس نداشتم و بی خیال شدم حامله شدم.

ولی هنوزم مادرشوهرش عوضی این میگه از ویتامین دی بود.با اینکه من هنوزم ویتامین دیم کمه

مجبورم ازدواج ما گل ب گل بود... الان داداشم ب خواهرش خیانت کرده اونا دارن جدا میشن متاسفانه سوهرم تن ...

😔😔😔😔اره گلم چرا دعانکنم  نمیخام زندگیت ازهم بپاشه خب همشو برادرت کرده😔انشالله درست میشه ولی خب زندگی داداشت ب زندگی تو وصل نیست شوهرت نباید اینکاروکنه

مجبورم ازدواج ما گل ب گل بود... الان داداشم ب خواهرش خیانت کرده اونا دارن جدا میشن متاسفانه سوهرم تن ...

چرا داداشت این کارو کرد خوب اون که میدونستم زندگی تو هم به این موضع وصله؟ناراحت نباش خدا بزرگه.دعا میکنم هر چی خیر پیش بیاد که تو هم ضربه نخوری

😔😔😔😔اره گلم چرا دعانکنم  نمیخام زندگیت ازهم بپاشه خب همشو برادرت کرده😔انشالله درست میشه ول ...

الان روحم مرده باور کن تمام بدنم سوخت وقتی گفت قیدتو زدم و فاتحه این زندکی رو خوندم... 21سالم بیشتر نیس ولی بعد از دیدن پیامش سکته قلبی کردم و اون حتی نفهمید😭

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
چرا داشت این کارو کرد خوب اون که میدونستم زندگی تو هم به این موضع وصله؟ناراحت نباش خدا بزرگه.دعا میک ...

دعا کن ابروم در خطره حانوادم خیلی ابرومندن😭

الان روحم مرده باور کن تمام بدنم سوخت وقتی گفت قیدتو زدم و فاتحه این زندکی رو خوندم... 21سالم بیشتر ...

خدا بهت صبر بده .میگم مردها لیاقت ندارن.خوب بگو دیگه با داداشت رفت و امد نمیکنم و نیاد تو میخوای ببینید برو ببینه منم دیگه نمی‌خوام ببینمش.

تو هم حداقل از حق و حقوقت نگذر.همش و بگیر

خدا بهت صبر بده .میگم مردها لیاقت ندارن.خوب بگو دیگه با داداشت رفت و امد نمیکنم و نیاد تو میخوای ببی ...

هیچی ازش نمیخوام هیچی... فقط بلاتکلیفی وضعیت خوبی نیس...دعا کن خدا نجاتم بده... دعا کن برا ابروم

الان روحم مرده باور کن تمام بدنم سوخت وقتی گفت قیدتو زدم و فاتحه این زندکی رو خوندم... 21سالم بیشتر ...

😔😔😔😔چندساله ازدواج کردی اووف اووف نمیدونم ک یکی از شوهر میکشه یکی از زندگی یکی از بی پولی یکی از بچه نداشتن موندم دنیا خ بیعدالته واللا