2821
2789
همسرمم میدونه..البته فک میکنه در حد ی خاستگاری بود و دوستیمونو نمیدونه.. سری اخر تو ی مهمانی دیده ب ...

اره ادم هیچ وقت یادش نمیره.خاطراتش شیرین تره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه بچه که بیاد باید هم به این برسی هم به اون. به نظرم بیشتر به مرد .چون سریع می‌ره سمت یکی دیگه

ن شوهرمن میترسه ک ب زنای دیگه نگا کنه ابروش بره ک مثلا زنه مریظ شه ب این سرایت کنه😂حساسه 

😂😂😂میدونم دوسم داره میدونم فقط بامنه خب میخام ب حرف دکترم گوش بدم 😔بچه میخام‌من چرا نمیفهمه شوهر ...

خب تو هم به حرف باش وحالشو ببر ان شالله همین وسطا حامله هم میشی عزیزم نگران نباش مردم ناخواسته حامله میشن 

نمیدونم باچنین مردی چجور تو ی جامیخابی میحرفی اووف نمیدونم دنیا خ بی عدالته واسه همچتین مردی چرابچه ...

خودم داغون شدم .افسردگی شدید گرفتم.هیچ حسی بهش ندارم .اونم کلا ادم گرمی نیست.حتی به کار خودکشی هم افتادم ولی بچه ام می افته دست اینا و اینطوری بار بیاد میترسم

خودم داغون شدم .افسردگی شدید گرفتم.هیچ حسی بهش ندارم .اونم کلا ادم گرمی نیست.حتی به کار خودکشی هم اف ...

😔😔😔خداصبرتو بده ن خودکشی اینارو دوربنداز اصلا بهش توجه نکن فقط ب دخترت برس خوب ارایش کن زیباباش بهش محل نذار بگرد 

😔😔😔خداصبرتو بده ن خودکشی اینارو دوربنداز اصلا بهش توجه نکن فقط ب دخترت برس خوب ارایش کن زیباباش ب ...

دخترم بس که شیر جوش بهش دادم اونم عصبی و همش اذیت می‌کنه.

ولی خب باید پولی باشه که ادم خوشی کنه و بره بگرده

دخترم بس که شیر جوش بهش دادم اونم عصبی و همش اذیت می‌کنه. ولی خب باید پولی باشه که ادم خوشی کنه و ب ...

ن ب دخترت برس 😔منم ک دارم صاحب بچه نشدم تو داری قدرشو بدون خوب همش گردش نیست ک اصلا بهش محل نزار کنارت اومد پسش بزن 

اره بهشم رسیدم الانم داریم جدا میشیم...نمیدونم ی حس غریبی دارم حس میکنم ی تیکه از وجودم داره از بین میره...حس میکنم روحم مرده و این فقط جسممه... نمیدونم امیدوارم بتونم دووم بیارم😭😔

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

من یکسالی که حامله نمی‌شدم خیلی حرف شنیدم از خانوادش .همش این دکتر اون دکتر می‌بردند که من مشکلی نداشتم فقط ویتامین دی پایین بود ولی خدارو شکر پسرشون هم آزمایشش مشکل داشت هم سونو . ولی بازم قبول نمی‌کردند و میگفتن مشکل از تویه