2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی خیانت شوهرم و فهمیدم خواستم ازش جدا بشم ولی دادگاه گفت نمی تونی فقط یه راه گذاشت که یه خونه جدا ...

چرا خب شوهرم خیانت میکنه دادگاه چنین قانونی فک کنم داشته بشاه تک تنها خب اگهک تنها زندگی بکنم خب طلاق بگیرم بعد 

بعدشم شوهرت میخاد طلاقت بده

خیانت شوهرتم در حده تلفنه یا ....

منم داشتم..جنون وار میخواستمش ک گفت باید از ایران و رفت و منم از لجش ازدواج کردم و 3 سال بعدش اومد و ...

خیلی سخته . تمام خاطرات با هم بودن همش تو ذهنت میاد و واقعا بهمن میریزه

😂😂😂😂😂😂وای مردم ازخنده هرروز گوجه خیار میخوره کلی اکثر چیزاس سرده مثلا دارچین چای دم کنی اصلا ب ...

پس اینا همش چرته میگن سردی وگرمی..قدرشوهرتو بدون پیش تو به آرامش میرسه ..شوهرمنم اوایل همینجور بود ولی بچه که بیاد همه چیز عوض میشه حوصله خودت هم نداری

چرا خب شوهرم خیانت میکنه دادگاه چنین قانونی فک کنم داشته بشاه تک تنها خب اگهک تنها زندگی بکنم خب طلا ...

نه قشنگ رابطه داشته .می‌گفت طلاق بگیری بچه است و بهت نمیده.

پس اینا همش چرته میگن سردی وگرمی..قدرشوهرتو بدون پیش تو به آرامش میرسه ..شوهرمنم او ...

نه بچه که بیاد باید هم به این برسی هم به اون. به نظرم بیشتر به مرد .چون سریع می‌ره سمت یکی دیگه

پس اینا همش چرته میگن سردی وگرمی..قدرشوهرتو بدون پیش تو به آرامش میرسه ..شوهرمنم او ...

😂😂😂میدونم دوسم داره میدونم فقط بامنه خب میخام ب حرف دکترم گوش بدم 😔بچه میخام‌من چرا نمیفهمه شوهرم درک نمیکنه حالمو میگه حالشو ببر فردابچه بیاد نمیت😂صب اومد پسش زدم قهرکرده 😂😂😂

نه بچه که بیاد باید هم به این برسی هم به اون. به نظرم بیشتر به مرد .چون سریع می‌ره سمت یکی دیگه

اره خب منم ابن چیزا رو درنظر داشتم ولی واقعا سخته چون بچه مخصوصا اوایل خیلی مادر رو خسته میکنه

نه قشنگ رابطه داشته .می‌گفت طلاق بگیری بچه است و بهت نمیده.

نمیدونم باچنین مردی چجور تو ی جامیخابی میحرفی اووف نمیدونم دنیا خ بی عدالته واسه همچتین مردی چرابچه بزرگ میکنی

اره خب منم ابن چیزا رو درنظر داشتم ولی واقعا سخته چون بچه مخصوصا اوایل خیلی مادر رو خسته میکنه

مردها این چیزا براشون مهم نیست .میگن وظیفه است و همیشه ازت طلبکارن

خیلی سخته . تمام خاطرات با هم بودن همش تو ذهنت میاد و واقعا بهمن میریزه

همسرمم میدونه..البته فک میکنه در حد ی خاستگاری بود و دوستیمونو نمیدونه..

سری اخر تو ی مهمانی دیده بودمش لنتی عین ماه میدرخشید..

کت و شلوار رسمی کاربنی با پیرهن سفید ..خیلی خوشگله لنتی ..

همسرم شکر خدا همه جوره خوبه و ایده آله ...

اما خب عشق اول پدر در آره

خواب بودم بیدار شدم لغو کاربری شدم....دیگ ب کاربریامونم رحم نمیکنن لا مروتا😢😢از این ب بعد فقط میخوام ی گوشه بشینم گیتارمو بزنم🎻😢منو چه ب سیاست😥