2789
از دوست داشتن یا از استرس ( ترس از عمل غیر قابل پیشبینیش)

اره استرس که عکس الملش چیه . ولی اون خیلی ناراحت و عصبانی از کنارمون رد میشد.فکر میکردم الانه که با هم گلاویز بشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شالله این ماه باردار میشی...منم 1سال باردار نمیشدم .دکتر میگفت مشکلی نداری همه جیزت اوکیه ..خیلی ...

ن والله استرش ندارم ولی ۲ساله استرس میاد پیدام میکنه 😔فقط یدونه میخام یدونه خدا نمیده شرایطشو دارم نمیدونم موندم فقط خداباید بخاد وگرنه کسی هست باهزارمشکل باردارمیشه

چرا مگه اخلاق شوهرت خوب نیست 

نه خوب نیست.تو خانواده ای بزرگ شده که عقاید مذهبی براشون مسخره است .همه خانواده بهم خیانت می‌کنند و خیانت خیلی عادیه.مادرش با افتخار میگه

زیزم ی سوال داشتم ولی نمیخاد تاپیک بزنم بپرسم نظر یکی دونفر واسم کافیه ببخش اینو میپرسم شوهرم من خیل ...

به نظرم اگر شرایطش هست هر موقع خواستی بری پیش دکتر شوهرت هم ببر تا باهاش صحبت کنه شرایط وخوب توضیح بده شاید اینجوری به حرف کنه نزدیکی زیادی اسپرماشم ضعیفه میکنه شاید یکی از دلایلشم اینه ...ولی خب خیلیا هم با این  روش حامله میشن 

نه خوب نیست.تو خانواده ای بزرگ شده که عقاید مذهبی براشون مسخره است .همه خانواده بهم خیانت می‌کنند و ...

😕😕😕خیانت شوهرت خیانت میکنه واست  چی بگم انشالله ب زودی درس بشه خب مگه میدونی خودت جداشو باهمچنین مردی زمان میگزره 

زیزم ی سوال داشتم ولی نمیخاد تاپیک بزنم بپرسم نظر یکی دونفر واسم کافیه ببخش اینو میپرسم شوهرم من خیل ...

تو سه روز خودش و نگه داره بعد از سه روز بهتره و قوی تره

به نظرم اگر شرایطش هست هر موقع خواستی بری پیش دکتر شوهرت هم ببر تا باهاش صحبت کنه شرایط وخوب توضیح ب ...

ن عزیزم دکترم واسش گفته مگه حرف گوش میده بخدا بیزارم کرده مهم نیست بلکه دلش مبخاد وای میدونه مادوتا بچه میخاییم بعده بچه اصلا هرروز انجامش بده ب درک دیگه زن چنین مردیم ولی خب 😔میگم نکن میگه من اسپر سالمه خب سالمه سالمه هرروز رابطه ضعیف میکنه اخه

منم نذر کردم ابولفضل بزارم  یعنی میشه؟    شوهرم خیلی دوست داره پسر داربشیم یه دخترم د ...

ان شاالله میشه ولی نذری که من کردم تو مفاتیح بود

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و منم بالاخره دختر دار شدم خدابا بچه هامو به خودت سپردم هر ۳ تاشونو❤️🌸

😕😕😕خیانت شوهرت خیانت میکنه واست  چی بگم انشالله ب زودی درس بشه خب مگه میدونی خودت جداشو باهم ...

وقتی خیانت شوهرم و فهمیدم خواستم ازش جدا بشم ولی دادگاه گفت نمی تونی فقط یه راه گذاشت که یه خونه جدا بگیر و با بچه است تا اخر عمر جدا زندگی کن.آخه مگه میشه؟؟؟اونم تو این زمونه

بهش چیزای سرد بده شاید یکم سرد شد .کمتر نزدیکی داشته باشه  

😂😂😂😂😂😂وای مردم ازخنده هرروز گوجه خیار میخوره کلی اکثر چیزاس سرده مثلا دارچین چای دم کنی اصلا ب زبونش نمیزنه😂فک کنم بدنش قویه بااین چیزای سرد فک نکنم سردبشه😂

😂😂😂سه روز میگم یک درمیان قبول نمیکنه مونده ۳روز 

شوهرت چی دلش میخواد بچه داشته باشید؟ اگر خیلی دوست داشته باشه که باید این چیزا رو درک کنه  ..خب بهش در کنارش قرصای ویتامین بده اسپرماش ضعیف نشن قرص جنسینگ ....کاش یکم مردا درکشون بالا میرفت 

منم داشتم..جنون وار میخواستمش ک گفت باید از ایران و رفت و منم از لجش ازدواج کردم و 3 سال بعدش اومد و دید ک ازد کردم بهم ریخت و ب خانوادش گفت ک پشیمونه تنام گذاشته ..بعدش  خودش ازدواج کرد و بخاطر روابط فامیلی همو میبینیم حتی گاهی خونه هم میریم...

وقتی میبینمش بهم میریزم از چهره اونم میفهمم ک پریشون میشه ..چندین بار تماس گرفت ک باهام حرف بزنه اما اجازه ندادم..به خانومشون هم گفته ارتباط گذشتمون رو ..

همسرش منطقی برخورد کرد 

خواب بودم بیدار شدم لغو کاربری شدم....دیگ ب کاربریامونم رحم نمیکنن لا مروتا😢😢از این ب بعد فقط میخوام ی گوشه بشینم گیتارمو بزنم🎻😢منو چه ب سیاست😥