2821
2789
منم نذر کردم ابولفضل بزارم  یعنی میشه؟    شوهرم خیلی دوست داره پسر داربشیم یه دخترم د ...

انشالله میشی واسه من مهم نیست دعاکنین فقط بچه داربشم ازدوادرمون خسته شدم بااین همه گرونی😔واسه هرماه سونو ک میرم والله ۲۰۰تومن یدونه سونو میگیره اوضاع خیلی بدتره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دیگه تپش قلب نداشتم و از وقتی دیدمش خیلی خوشحالم .همش دوست داشتم نگاش کنم تا خاطرات برام زنده بشه.ولی خوب من شوهر داشتم و همون یک نگاه هم برای به یاد اورتن که کیه بس بود.

من دیگه تپش قلب نداشتم و از وقتی دیدمش خیلی خوشحالم .همش دوست داشتم نگاش کنم تا خاطرات برام زنده بشه ...

وقتی شوهر داری دیگه به یاد اوردن خاطرات اون چه فایده اگر با اون خوش بودی باید اونو قبول میکردی

به خودت استرس نده عزیزم خب دکتر بهت میگه مشکلت چیه؟ 

اولا هورمون پرولاکتین بالابود دارو خوردم بهتر شده ماه قبل کلومفین خوردم رفتم سونو اصلا فولیکول دیده نشد بعد این ماه هم کلومفین هم لتروزل داده هرروز یدونه مصرف میکنم یکی صب یکی شب پنجشنبه بعدی میرم سونو😔

وقتی شوهر داری دیگه به یاد اوردن خاطرات اون چه فایده اگر با اون خوش بودی باید اونو قبول میکردی

من تو زندگی با شوهرم خیلی سختی کشیدم.فکر نمی‌کردم این بشه زندگیم

زیزم ی سوال داشتم ولی نمیخاد تاپیک بزنم بپرسم نظر یکی دونفر واسم کافیه ببخش اینو میپرسم شوهرم من خیلی گرمه واسه رابطه 🙈جونمو گرفته بخدا یکی صب یکی شب اگه ظهرها بیاد خونه بازم رابطه  دکترم ک این دارو هاروداده بهم گفته یک درمیان ولی نمیفهمه هرروز رابطه هرروزم ابش میره تو موندم چیکارکنم 😔واسه مردا مهم نیست چرادکترا میگن یک درمیان ؟؟؟هرروز رابطه یعنی این ماه نمیشه 

اولا هورمون پرولاکتین بالابود دارو خوردم بهتر شده ماه قبل کلومفین خوردم رفتم سونو اصلا فولیکول دیده ...

ان شالله این ماه باردار میشی...منم 1سال باردار نمیشدم .دکتر میگفت مشکلی نداری همه جیزت اوکیه ..خیلی معذرت میخوام دکتر میگفت پاتو بزار بالا تاصبح بخواب من هرماه این برنامه هارو داشتم وبی فایده بود...ماهی که باردار شدم بعد از چیز چون شوهرم ناراحت نشه تا میخوابید نفهمه میرفتم بدو میشستم خودم  وهمون ماهم باردارشدم به نظرم استرس خیلی تآثیر داره

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792