2777
2789
عنوان

تروخدا کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از فکر خابم نکیبره بخدا دست خالی نمیتونم برگردم

برو خیابون طبرسی اول نوغان اونجا بازارش ارزونه من که سوغاتی هامو همیشه ازونجا میگیرم پارچه فروشی هاش خوبه نقره فروشی هاش خوبه یه عالمه هم مغازه زرشک و زعفران و سجاده فروشی داره

من از کاربرای قدیم ام پسم یادم رفته
نمیشد نمیدونستم چی براش بخرم

ازبن بسته های زعفرون هدیه بخر .. جعبه داره با کلاسم هست ب سنش میخوره 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
از فکر خابم نکیبره بخدا دست خالی نمیتونم برگردم

آروم باش عزیزم میگیری,دوستان آدرس وراهنمایی عالی دادن,سلام بنده رو هم به آقا امام رضا برسون ازش از ته دل بخوا من و شوهرم وبچمم بطلبه,شوهرم تا حالا نرفته مشهد پابوس آقا

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖
ازبن بسته های زعفرون هدیه بخر .. جعبه داره با کلاسم هست ب سنش میخوره 

اون بار زعفرون بردیم شوهرم میگه این بار بجای این چیزای الکی سوغات بخریم

حالا امشب هرچی میرفتم برای خواهرشوهرم ک همسن خودمه و مادرشوهرم چیزی لردارم شوهرم میگفت نه این به خودت میاد برای خودت بردار😐

هرکاری کردم نزاشت هیچی بردارم 

یه روسری‌لرداشتم گفتم این برای خواهرت گفت نه اصلا این خیلی بهت میاد

هیچی پیدا نکردم چون سلیقشون یجور خاصیه ک من اصلا نمیپسندم چیزاشونو بخاطرهمین نمیتونستم براشون چیزی انتخاب کنم

بازار ۱۷ شهریور ته بازار رضاست...لباس و همه چی داره قیمت مناسب‌‌‌‌....تولیدیه اکثرا....برو اونجا یه ...

ببین خیلیییی گشتم یلیقه مادرشوهرم ایما خیلی با من فرق داره 

براشون چیز حسابی بخرم ببرم بنظرشون زشت میاد

نخرم یجوره 

چیزاییم ک اونا میپسندن من اصلا نمیپسندم 

بخاطرهمین نتونستم خرید کنم

فقط روسری تومستم بخرم برای خواهرشوهرم 

ک تا امتخاب کردم داشتم توسر امتحان میکردم شوهرم گفت نمیخاد براش برداری

برای خودت بردار حالا اومدیم هتل میگه هرچی خریدی برای خودته صبح وقت کردیم میریم میخریم نکردیم هم همون زعفرون اینا میخریم میبریم

ولی دست خالی روم نمیشه برگردم چون شوهرم کارش پیش باباشه

و اینکه خیلی برام سوغاتی میارم هرجا میرن

اون بار زعفرون بردیم شوهرم میگه این بار بجای این چیزای الکی سوغات بخریم حالا امشب هرچی میرفتم برای ...

به هررر حال اینجوور موقع ها خودت باید تصمیم بگیری .. شوهرت ک سلیقه زنا رو نمیدونه . خودت ببین چی احتیاج دارن همونو ببر.. اگه نماز خونه سجاد بخر.. یا رومیزی های ترمه بخر چند تکه... وایه خواهر شوهراتم میتکنی نقره بخری . یا کلا ظروف تزیینی واسع مادر شوهر. این دیگه کاری داره😐😐😐 خودت تصمیم بگیر چقد میخوای هزینه کنی.جنس زیاده

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
واسه خانوماشون شال بگیر

شال رفتم بخرم چندتا پسندیدم خریدم شوهرم هرکدومو میخاستم براشون بخرم میگفت برای خودت بردار بهت میاد 

یکی رفتم برای مامانمو مادرشوهرم بردارم دوتا رنگ مختلفشو گفت این صورتیشک خودت بردار گفتم من عین اونا سرکنم😳گفت پس‌ همین صورتی رو برای خودت بردار نزاشت بخرم هیچی😞

ببین خیلیییی گشتم یلیقه مادرشوهرم ایما خیلی با من فرق داره  براشون چیز حسابی بخرم ببرم بنظرشون ...

وقتی سلیقه هاتون فرق داره احتمالش زیاده چیزی که بخری اصلا نپوشن پس همون زعفرون بخر که به کارشون بیاد

به هررر حال اینجوور موقع ها خودت باید تصمیم بگیری .. شوهرت ک سلیقه زنا رو نمیدونه . خودت ببین چی احت ...

بازم بگو لطفا شما مشهدی هستی؟

ببین بنظرت زشته براشون چیزی نخرم همون زعفرونو اینا بخرم!

شوهرم اول‌سفرگفت براشون سوغات بخریم ولی واقعا هیچی پیدا نمیشه من واسه خودمم هیچی نخریدم جز روسری و یه باوزو کیف ازاین چرما

شوهرم نمیزاشت ینی هرچی میخاستم بردارم میگفت نه 

خیلی حالم بده و اعصابم خرابه 

وقتی سلیقه هاتون فرق داره احتمالش زیاده چیزی که بخری اصلا نپوشن پس همون زعفرون بخر که به کارشون بیاد

اره اخه خیلی یجوری میپوشن یعنی جنسای ک برام میارن همه اشغالی و ایرانیو داغونه

منم اصلا نمیپوشم چون اصلا لباس ارزون نمیخرم ولی‌اونا میگردن چیز اشغال خوشگل پیدا میکنن الانم بخرم اگر حسابی باشع نگه میدارن روز مبادا میپوشن😐گفتم ادکلن بخرم برای مامانش و یکی‌از روسریامو بدم به خپاهرشوهرم 

برای پدرشوهرمم ازاین انگشترا بخرم بنظرتون بده

بازم بگو لطفا شما مشهدی هستی؟ ببین بنظرت زشته براشون چیزی نخرم همون زعفرونو اینا بخرم! شوهرم اول‌س ...

نه عزیزم من. تاحالا مشهد نرفتم . فقط مادرم سوغاتی میاورد . 

نه عزیرم چه عیبی داره. مطمئن باش مادرشووهرت هر چی بگیری چون پسرش پول داده دوست داره . ازت انتظاری نداره تو این گرونی. من قیمتا رو نمیدونم اما  سوهان و نخودکشمشو سجاده و زعفرون و نبات و این چیزا هم خووبه ...