2777
2789
عنوان

تروخدا کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 36 پست
اره اخه خیلی یجوری میپوشن یعنی جنسای ک برام میارن همه اشغالی و ایرانیو داغونه منم اصلا نمیپوشم چون ...

جنسای ایرانی همیشه هم بد نیست. من شیش سال پیش یه جفت کتانی از منیریه خریدم ایرانیه. باهاش کوه و آب و برف و همه جا رفتم اینقدرم پام توش راحته اصلا هم از قیافه نیفتاده هر چهار فصل سالم پام میکنم حتی برای مهمونی اینقدر که دوسشون دارم. 29 تومن هم خریدم تک سایز شده بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره اخه خیلی یجوری میپوشن یعنی جنسای ک برام میارن همه اشغالی و ایرانیو داغونه منم اصلا نمیپوشم چون ...

مامانش ادکلن میزنه ؟؟؟؟؟؟ اینجوری ک توضیحشون دادی از این عطر دو تومنیا بگیر

مامانه باران خانوووم
بازم بگو لطفا شما مشهدی هستی؟ ببین بنظرت زشته براشون چیزی نخرم همون زعفرونو اینا بخرم! شوهرم اول‌س ...

ن اتفاقا خوبه ی بسته زعفرون بگیر اگه گرونه کلا ادویه های مختلف بگیر 

مامانه باران خانوووم

یه مثل هست که میگه دندون اسب پیشکشی رو نمیشمارن. هر چی خودت حست بهش خوبه بگیر براشون

ببین خیلیییی گشتم یلیقه مادرشوهرم ایما خیلی با من فرق داره  براشون چیز حسابی بخرم ببرم بنظرشون ...

اگه سلیقشونو میدونی ب سلیقه خودشون بخر دیگه....یا یه چیز تزیینی بخر...پارچه هم خوبه...ساده و تکرنگ بخر که ایراد رووش نذارن...

دستبند و ساعت و عطر و این چیزام خوبه..

ب ارزوهایم قول رسیدن داده ام😍
مامانش ادکلن میزنه ؟؟؟؟؟؟ اینجوری ک توضیحشون دادی از این عطر دو تومنیا بگیر

نه ببین با کلاسن ولی مثلاااااا ده تا لباس اشغال میخرن یکی حسابی اون یکیو میزارم مهمونی میپوشن دم دست اشغاااال محض

ولی من الان عقد کردم و ازمان محردیم همیشه لباسام مارکو اینا بوده

برای اینکه شوهرم عادت نکنه به اشغال خریدنی ک مامانش اینا بودن اصلا سراغ بازاریی ک میدونستم ارزون فروشن تااونجایی ک میدونستم نرفتم اتفاقا هرچی هم برمیداشتم شوهرم میگفت این قیمتش همینه میکفتم اره کم خریدم ک بهش فشارنیاد ولی خب اشغال نخریدم همه رو حسابی

بعد ک دید اینطوری دارم میخرم هرچی برمیداشتم ک یکم پایین تربود و خیلی حسابی نبودن میکفت نه این خوب نیست

هرچی هم خوب میخاستم لراشون بردارم میگفت بخودت میاد خودت باید برداری

دگ اومدیم ادکلن بخریم ک پاساژ تعطیل شد

نمیدونم انقدر استرس دارم چیزی گیرم میاد با نه 

ازدیشب هنوز نخابیدم همه کارارو کردم ک برم حرم یکساعت لرای خدافطیو بعدش برم بگردم ببینم چی گیرم میاد 

بدبختی توقع میکنن اون بار هرچی خریدم جفتشو برای خواهرشوهرم خربدم و زعفرون و اینام بردم پدرشوهذم بهش برخورده بود