2789
واقعا؟چقدر ارزون..آخه سرچم‌کردم پراز ویتامینه.. فقط سرشو بزنم و استخون وسطشو دربیارم کافیه؟

ما استخون وسطم در نمیاریم،الان نمیدونم چنده هاببین سرشو از سمت بیرون،یعنی پشت گردن بگیر که وقتی رسیدی به شکم روده هم با شکم در بیاد

نمک و زردچوبه بزن خوب سرخ کن با نون بخورین،استخوناش اذیت نمیکنه

خدایا شکرت هزاربار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم،پس امتحان میکنم

نوش جان به یبار امتحانش می ارزه بعد اگه دوست داشتید باز بخرید ... 

سرش جدا کن شکمش رو تمیز کن یواش فقط این کار رو کن دستت رو نبری ... استخونش موقع خوردن جدا کن تیغه وسط رو ... 

ما از فروشگاه گرفتیم 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

خیلی خوشمزس فقط قلق داره باید روغن زیاد بریزی توماهیتابه داغ شه کاملا بعد ماهیو بزاری توروغن کاملا سرخ شه تردمیشه ب حدی ک نیازی نیست استخونشو برداری

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡

من ماهی و میگو خیلی دوست دارم کلا با بوی ماهی مشکلی ندارم هر نوع ماهی ای باشه فرقی نداره.

تنها ماهی ای که نمیخورم کیلکا هست خیلی بووووو میده.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
کدوم شهری شما؟آره منم سرچ‌کردم پراز ویتامینه... کجاها معمولا این ماهی رو دارن؟

ماهی دریای مازندرانه، همه شهرای حاشیه دریا دارن، ولی چون با کشتی صید میشه، شهرایی ک بند دارن مث بهشهر و بابلسر بیشتره

خیلی خوشمزس فقط قلق داره باید روغن زیاد بریزی توماهیتابه داغ شه کاملا بعد ماهیو بزاری توروغن کاملا س ...

چقده وسوسه شدممم،حتما امتحان میکنمم ممنون

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
من ماهی و میگو خیلی دوست دارم کلا با بوی ماهی مشکلی ندارم هر نوع ماهی ای باشه فرقی نداره. تنها ماه ...

منم اصلا با بو مشکل ندارم که هیچ خوشمم میاد😂

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰