2789

نوستالژی داره برام

بچه که بودیم بابام میخرید خودشم سرخ میکرد جوری که استخوناشم به حدی ترد میشد که میشد خورد خیلی دوست داشتم چون مثل چیپس ماهی بود درواقع

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یبار شمال بودیم گرفتیم کباب کردیم بسته ای چند ماه پیش حدود 4 یا 5 بود...

مزشم خوبه بد نیست سرش رو جدا میکنی کباب میکنی همون جور میخوری میره... استخون ریزم زیاد داره که کباب میشه تقریبا میشه استخوناشم خورد خیلی طرد میشه فقط تیغه وسط میمونه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
من خیلی دوست دارم،خیلی بو داره قبلا کیلو 3تومن بود سرشو بکن روده ش در میاد سرخ کن مثل چیپس خیلی خوش ...

واقعا؟چقدر ارزون..آخه سرچم‌کردم پراز ویتامینه..

فقط سرشو بزنم و استخون وسطشو دربیارم کافیه؟

تمام شک من به معجزه، باتو محکم تر از باور شده🤰
اینجا کیلویی س تومنه، یکی از پر خاصیت ترین ماهیاست،مخصوصا واسه بچه ها خیلی مقویه

کدوم شهری شما؟آره منم سرچ‌کردم پراز ویتامینه...

کجاها معمولا این ماهی رو دارن؟

ما یبار شمال بودیم گرفتیم کباب کردیم بسته ای چند ماه پیش حدود 4 یا 5 بود... مزشم خوبه بد نیست سرش ر ...

مرسی عزیزم،پس امتحان میکنم

كيلويي ١٠

رد شدو ديد كه در مخمصه اي ناجورم.من از آن روز به بازمانده شدم مشهورم.اوج درماندگي ام گفت موفق باشي😕يادم افتاد همان جمله سر كنكورم😔                                                               من پشيمان نيستم اما نميدانم هنوز،،،دل چرا در بازي نيرنگ ها يكرنگ بود....