2777
2789
عنوان

Hcg

351 بازدید | 6 پست

سلام خانما ببخشید من امرور۱۲ظهرآمپول زدم دکتر گفته بوددیشب اقدام داشته باشم ولی چون مهمون داشتیم نشد وقبلشم نداشتم الانم ۱۲ساعت ازآمپول میگذره وهمچنان مهمون داریم فردا میرن به نظرتون تایم اقدام روازدست دادم؟؟دکتر گفته بود ۳شب یک درمیون که حتما اقدام کنم ولی من یه شبشو ازدست دادم که فک کنم مهم ترین بود😔

راهنمایی میکنین اونایی که تجربه دارن دیگه بیخیال اقدام بشم یاامکانش هس دیرتر آزادشه

عزیزم اون امپول ۳۶ ساعت وقت میخاد واس ازاد سازی تخمک تا جایی که یه دکترخوب به من گفت 

بعدشم چندتا فولیکول داشتی اونا همشون مال یه روز که نیستن توروزای مختلف ازاد میشن نگران نباش

17/3/99 از تو دلم رفتی کاش 17/3/400 تو بغلم باشی
عزیزم اون امپول ۳۶ ساعت وقت میخاد واس ازاد سازی تخمک تا جایی که یه دکترخوب به من گفت  بعدشم چن ...

اخه دکتر تاکید کرد شب قبل آمپولم اقدام کنم براهمین استری دادرم که نشد پس یعنی امیدی هست فردت صبح اقدام برم که میشه تقریبا ۲۰ساعت اینا بعدتزریق؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه دکتر تاکید کرد شب قبل آمپولم اقدام کنم براهمین استری دادرم که نشد پس یعنی امیدی هست فردت صبح اقد ...

اره عزیزم تا به حال قبلش نشنیده بودم 

تو نت هم سرچ کنی حتی زده ۳۶ ساعت بعد نگران نباش 

ساعت مهم نیس الان استرست از همه بدتره

اره عزیزم تا به حال قبلش نشنیده بودم  تو نت هم سرچ کنی حتی زده ۳۶ ساعت بعد نگران نباش  س ...

مرسی ممنونم ازراهنماییت اره این استرس  پدرمو درآورده هیچ مشکلی نیس استرس نمیزاره باردارشم ۳ماه 😔عکس رنگی هم رفتم هیچ مشکلی نبود

مرسی ممنونم ازراهنماییت اره این استرس  پدرمو درآورده هیچ مشکلی نیس استرس نمیزاره باردارشم ۳ماه ...

ان شالله باردار میشی اره ب خاطر استرسه واس امپولم نگران نباش که اصلا دیر نیس