2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده...

194 بازدید | 33 پست

یه گروهی توش عضو بودم خیلی وقته همو میشناسیم یه سال میشه بعد با ادمین گروهش میحرفیدم مرد بود سنش زیاده خیر سرش 45 سالشه پیانو میزد و ... منم بخدا همینطوری میحرفیدم باهاش

بعد دعوا شد تو گروه ادمین دیگه که زیر دست اون مردست و خانومه بهم فحش داد تحقیرم کرد ریموم کردوو ...

منم اعصابم خیلی خورد بود یکی از تو اون گروع نمیشناختم مرد بود جدید بودبقیه رو خیلی میشناسم

اومد به حساب دلداری داد بنده خدا

بعد من به اون ادمین اصلیه گفتم چرا ریموم کردین خیلی نامردین و .... دیشب بود چون حالم خیلی بد بود انتظار نداشتم ازشون

اونم گفت این فلانی کیه اومده ویس تورو گذاشته تو گروه( اخه من به اون مرده گفتم بهشون بگو نمیبخشمشون) باور کنین حالم بد بود وگرنه همچین کار بیخودی نمیکردم

خلاصه گفتم نمیشناسم طرفو اسکرین دادم به ادمین اصلیه اخه بهش اعتماد داشتم به حساب دوست بودیم نه این دوست دختر دوست پسر نه بابا میحرفیدیم باهم 

ادمین اصلیم گذاشت کف دست اون ادمین خانومه که اذیتم کرده بود

ادمین خانومم رفته دعوا راه انداخته با اون مرده که اومده بود دلداریم بده 

کلا ابروم رفت 

بیشتر واس این ناراحتم که اون اقاهه که مثلا دوست بودیم 45 سالش بود به حساب خودش عاقل بود چرا رفت اسکرینارو پخش کرد

من انقدر خوبی کردم بهش ...

خیلی نامردی کرد بعدم میگه من حق داشتم

اعصابم خیلی خورده

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

گروه چت نبود گروهش موضوع داشت

حتی بچه ها دورهمیم برگزار کرده بودن من نرفتم ولی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا ریموو کردن ک کردن چرا خودتو کوچیک کردی 

چمیدونم بخدا اعصابمخورد بود نمیدونستم اینا انقدر پست فطرتن

هميشه از گروهها مخصوصا گروههاي مختلط گند بالا مياد به شخصه دوست ندارم برم اونجور گروهها

گروه چت و چرت و پرت نبود

گروه واس چیز دیگه ای بود

اخه چرا رفت اسکرینارو پخش کرد من بهش اعتماد کردع بودم

ابروم رفت

متوجه نشدم  چی به چیه فقط اینکه تو تمام گروهها از این ادمای بیخود هست  بهتر ...

اخه ما یه سال همو میشناختیم

چرا همچین کردن

گروه چت و چرت و پرت نبود گروه واس چیز دیگه ای بود اخه چرا رفت اسکرینارو پخش کرد من بهش اعتماد کردع ...

خوب بعضيا بي ظرفيتن ، اصلا بهشون فكر نكن مهم نيستن نه خودشون نه كاراشون(الان خودت و آرامش اعصابت مهمتره)

بخدا هیچی نفهمیدم فقط ادمین ادمین شد

ادمین اصلی که مرد بود رفته بود به ادمین زیز دستش که خانوم بود و منو اذیت کرده بود اسکرینای منو نشون داده بود

درصورتی که با ادمین اصلیه ک مرد بود دوست بودیم و حرف میزدیم

نامردی کرد

خوب بعضيا بي ظرفيتن ، اصلا بهشون فكر نكن مهم نيستن نه خودشون نه كاراشون(الان خودت و آرامش اعصابت مهم ...

بیشتر خودمو سرزنش میکنم چرا بهشون بها دادمو خودمو کوچیک کردم بیخودی

میخوام سرمو بزنم تو دیوار😓