2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده...

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سال زمانی نیست گاهی سالها طول میکشه یه نفرو بشناسی 

نمیدونم ولی اعصابم خورده😢

بیشتر از خودم

چرا انقدر بها دادم بهشون😢

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بیشتر خودمو سرزنش میکنم چرا بهشون بها دادمو خودمو کوچیک کردم بیخودی میخوام سرمو بزنم تو دیوار😓

اين يه تجربه و درس عبرت باشه كه اعتماد نكني ، اصلا ناراحت نباش فقط به عنوان يه تجربه به موضوع نگاه كن

چندسالته استارتر

19

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
واس چ چیزا حالتون بد میشه!! الحق ک بی دغدغه ای بیداد میکنه

مجبورت نکردن بیای تو تاپیک

بفرما بیرون

نمیدونم ولی اعصابم خورده😢 بیشتر از خودم چرا انقدر بها دادم بهشون😢

منم کم از این تجربه ها نداشتم الان کاملا توجیه شدم از هیچکس توقع نداشته باشم جز خانواده خودم نه برای کسی قدمی بردارم نه از کسی توقع دلسوزی یا کمک داشته باشم 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
اين يه تجربه و درس عبرت باشه كه اعتماد نكني ، اصلا ناراحت نباش فقط به عنوان يه تجربه به موضوع نگاه ك ...

واقعا به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد

اخه خرس گنده مرد 45 ساله میره خبرکشی میکنه؟

من فکر کردم عاقله

مردا کلاعقل تو کلشون نیست

منم کم از این تجربه ها نداشتم الان کاملا توجیه شدم از هیچکس توقع نداشته باشم جز خانواده خودم نه برای ...

اره واقعا اشتباه کردم😢

آره كلا نبايد اعتماد كرد جز به خانواده خودمون

درسته 😔

ممنون عزیزم❤

مگه چیز خاصی گفتید ازتون پخش کرده بیخیالشون بشید و یه گروه دیگه برید اصلا پاک کنید و دوباره بسازید ...

ن والا چیزی نبود بیخودی اون اقایی که اومده بود دلداری بده خراب شد من شرمنده شدم

گروهش موضوع خاص داشت چت نبود

مجازی نبودن دورهمی حضوریم برگزاز کرده بودن من کار داشتم نرفتم

ن والا چیزی نبود بیخودی اون اقایی که اومده بود دلداری بده خراب شد من شرمنده شدم گروهش موضوع خاص داش ...

چون نرفتید راحت تر میتونید پاک کنید

چون اگر ملاقات حضوری بود براتون سخت تر بود و احساس بدتری بهتون دست میداد

ی کم ک بگذره ناراحتیتونم کمتر میشه